Logoreea mă grăbește

Oare m-am emoționat în fața unui microfon și a unei camere HuneDoara? Nu chiar, am crescut de la 16 ani cu microfonul în mână, dar, se pare că mi-e prea dor de radio, unde eram singur „șef” pe matinal de la 7 la 10 și microfonul era doar al meu. De la ce am pornit această idee? O să vezi imediat pe filmare. Făt-Frumos Cosmin Tudoran a venit să ne ia la întrebări la cea mai recentă ediție de Lecturi Urbane. Ieri în TABU, azi pe B1 TV, vreun radio CHR cu un post de DJ vacant? Așa ma gândeam și eu.

 

Filmarea AICI [eu de pe la minutul 36.50]. Știu, vorbesc fooooarte repede, puțin entuziasmat, voiam să spun ideile repede, că nu prea era timp și eram super obosit.

Acest articol are 2 comentarii

 1. OLiX

  mama, ce viteza ai la vorbit 🙂 dar, da, esti bun de radio! fa-ti timp si incearca ceva online 🙂 lynks sau ceva mai serios asa.

  1. Ionut Bunescu

   Cand voi avea program fix la job, voi putea incerca si ceva online pe langa serviciul de baza. Eh, eram entuziasmat, eram dupa 8 ore de job, ieeei, hai sa facem sa fie bine :)) E bine ca nu vorbesc mai rapid decat imi vin ideile :d

   Multam

Lasă un răspuns