Cu bicicleta, nu doar pe nas

Tananam! Am fost la BikeHunt prin Herăstrău la invitația fetelor drăguțe de la Borțun-Olteanu/Canyon. Ne-am întâlnit într-o călduroasă zi muncitoare, am luat câte-o apă plată la pachet, ne-am suit pe cai și am zburat. Mă rog, caii nu erau Pegas, ci niște biciclete draguțe de la Cicloteque colorate cu fundița fiecărei echipe. Eu, alături de Dan și Andrei am reușit să câștigăăăăm bătălia pedalelor, că tare transpirați eram la final. Mă rog, am câștigat ce era mai bun, adică al doilea check point, cel de la Hard Rock Café, pentru că la primul Pandutzu, Cezar și Stanciu au ajuns mai repede, iar ultimul loc, Tete-a-tete a fost descoperit tot de ei și tot în timp mai scurt ca noi. Deci, după cum spuneam echipa “grena” a câștigat câte un VIP Pass pentru aceasta vară de la Cicloteque, so… cu cine mă pedalez seara? Pe muzică! Nu a mea, nici a lui Smiley, ciiii:

Canyon va oferi mp3 playere si casti celor care inchirieaza biciclete de la Cicloteque.
Centrele din care puteti inchiria biciclete dotate cu produsele Canyon sunt situate in: Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), Parcul Drumul Taberei (fost Moghioroş) şi Parcul Titan (intrarea din Bd. Liviu Rebreanu).
Bicicletele pot fi inchiriate la tarifele standard si returnate in oricare dintre cele 3 centre. Programul de este de luni până duminică, intre orele 08.00 – 22.00

Mai multe poze AICI

Acest articol are 4 comentarii

    1. Ionut Bunescu

      Mulțam, șefu’. Scris noaptea, rupt de somn, se accepta typo, doar sunt domn :d

  1. ab

    Si ar mai fi ceva, colegu’! Ultima era Tete-a-Tete, nu Tan-Tan :)) Stiu. Noaptea. Oboseala. Nu-i bai! 😀

    1. Ionut Bunescu

      Asa, asa, ms. Acum ar mai trebui sa imi spuna Pandrea ca nu am fost cu el in echipa si aia e :))

Lasă un răspuns