Party pe lac

Exact așa scria în invitația pe care am primit-o de la brand-ul șugubăț J&B. Ok, pe lac, dar unde anume pe lacul din Cișmigiu? Mă gândeam eu că încă nu e umplut cu apă și va fi o construcție improvizată “pe lac”, dar nu, a fost ceva, ceva, cevaaa. De la intrarea în parc se auzea muzica ambientală, donșoarele hostesse erau ceva mai deosebite, adică aveau ținute ciudat colorate, parcă erau furate de lângă Johnny Depp din Alice în Țara Minunilor.

Plus că și lacul de care ziceam mai devreme era plin și animat de oameni luminoși care se plimbau cu pluta. Tre să recunosc faptul că n-aveam așteptări prea mari din cauza locației (restaurantul ala rotund de pe lac, Monte Carlo), dar nimic nu mai arăta la fel, plus că (minune!) nu a fost aglomerat, maximum 300 de oameni fiind prezenți la petrecere. Printre oameni, la VIP am dat de mirobolanta Antonia alături de care m-am pozat și, după cum spuneam, acum pot să mor fericit :))

DJ Optick a încins atmosfera alături de consumul responsabil de J&B din pahare verzi fluorescente, dar DJ Michael Cassette a cam dat-o puțin în bară cu publicul român, probabil că dj-ul finlandez avea alte așteptări. Per total o petrecere cu un decor extravagant, într-o locație decupată parcă din poveste, un adevărat City Remix Party. Mi-aduc aminte că J&B a făcut niște petreceri faine rău la castel, poate se va mai repeta istoria și transmit live dintre pahare și dansatoare, cu sceptru-n mână, fățioare!

J&B City Track by J&B-Romania

Mai multe poze pe pagina de facebook J&B România

Acest articol are 2 comentarii

  1. pisi

    in poza cu antonia prietenul tau de ce tinea paharul acolo? trebuia sa ascunda ceva ? :))

Lasă un răspuns