Ion + somn = love

   De câteva săptămâni, mai exact de când am avut ultimul concediu, mă simt rupt de oase, vorba aia. Uneori aproape adorm la birou. Cafea nu beau, decât foaaaarte rar așa că m-am gândit eu, că deși sunt tânăr (am doar 19 ani, da?) trebuie să dorm mai multe ore pe noapte. În cursul săptămânii dorm minim 3, maxim 7 ore pe noapte, iar după aproape o lună am clacat. De vină o fi și programul meu de la job care nu e fix… plus că în ultimele două săptămâni m-am apucat și de înot. Așa că am cerut păreri pe Twitter:
intrebare
      raspunsuri
     
       Eu voi încerca de azi să dorm cel puțin 6 ore pe noapte, sper să îmi și iasă. Tu de câte ore de somn ai nevoie și câte reușești să le și dormi?

Acest articol are 15 comentarii

  1. carmen

    mai ionute:D:) eu am nevoie cam de 7 8 ore de somn maxim …. din care in ultimul timp reusesc sa dorm maxim 5:D…. dar e ok:) pozitivi sa fim ca de restu ne ocupam …….:)

  2. OLiX

    Incearca sa dormi 8 ore si incearca si o cafea dimineata si ai sa vezi ca treaba incepe sa mearga 🙂

  3. andreea

    pai daca ion+somn=love tu chiar vrei sa-l asculti pe olix si sa make love nonstop 8 ore?

      1. andreea

        te referi la mine sau la tine acum? :))

          1. andreea

            haide mai bunescu uite ce intrebari urate pui si tu =)) nu majora nu sunt. iar eu doar am intrebam daca ii urmezi sfatul lui olix si te apuci de 8 ore de love continuu. sunt inocenta deci 😉 :))

      2. andreea

        oi fi eu minora dar vezi ca pe tine te terorizeaza babele cu „Cand te casatoresti, maica?” :))) …eu, in schimb, imi traiesc viata. nasol e la mine cu dormitul noaptea acasa dar se rezolva si asta. tu acum trebuie sa incepi cu relatii serioase, uiti de aventuri, adio nopti pierdute prin cluburi 😉 aproape mi-e mila de tine :))

          1. andreea

            ok ok imi cer scuze asa sunt dupa o noapte nedormita. si nu te gandi la prostii. am stat nonstop la telefon sa consolez o prietena care s-a certat cu iubitul

  4. Roxana

    Experimentez si eu problema ta intr-o oarecare masura…
    Ma straduiesc sa dorm minimum 5 ore pe noapte, mai mult de 7 nu reusesc aproape niciodata, si beau cam doua cafele zilnic 😀
    Seara tot sunt destul de obosita, mai e de vina si soarele asta…

    1. Ionut Bunescu

      vineri am dormit 9, aseara 11 😀 Dar dorm acum 4.30, reintru in ritm :))

      1. Roxana

        11 ore deja e un record pe care nu l-am mai atins de multa vreme…felicitarile mele 🙂

Lasă un răspuns