O zi de marți cu trei ceasuri

Nu neapărat rele.

 

1. Manafu a scris azi recomandările săptămânale de pe sampler.ro, proiect ce vrea să adune cărțile de vizită ale bloggerilor pentru o mai bună centralizare, atu pentru agenții. Azi mă regăsesc și eu printre cele cinci profiluri recomandate.

 

2. Am tot înghițit în sec… și nu numai când am văzut povestea tânărului care nici măcar nu își știe vârsta, din păcate. Ascultați-l cu un șervețel la îndemână!

 

3. Vorbeam și eu ca omul pe mailul de serviciu cu o colegă, discuția pornise de luni, am dat-o în taclale, eu cu glumele mele cu subînțeles, ea cu anumite dorințe caterincoase, eu cu alte glume cu o mică tentăăă, până când în loc să apăs pe reply, am apăsat pe print. Știam că de pe userul meu nu am acces la imprimanta din birou, deci așteptam eroarea care apărea de obicei… țeapă, nicio eroare afișată. Îmi ridic curul cel leneș de pe scaun și fac ochii mari către multifuncțională… e ok, nu schițează nicio activitate. Îmi reiau treaba și peste cinci minute apare un coleg de la un alt departament învecinat cu 15 foi în mână și mi le trântește pe birou și zice: Bă, fii mai atent când dai print, în plm! Și dacă tot dai print, dă și tu la fapte, chestii, socoteli… am citit 15 pagini degeaba!

Acest articol are un comentariu

  1. Mihaela

    Mega like pentru punctul 3 :)) Pot sa rad putin, da?

Lasă un răspuns