Da cola, doamna, cât îi cola?

Citeam articolul Floricăi de la TV DeCe și mi-am adus aminte de biznisul de patiserie de la metrou Petreche Poenaru. M-am amuzat și, în același timp, am răsuflat puțin ușurat gândind că “uite, mă, nu mi se întâmplă doar mie”.

Mă lăudam pe Instagram, acum două săptămâni, că am găsit Coca-Cola Vanilla. Am fost atât de încântat când mi-a spus o colegă că au la metrou Cola Vanilla, astfel încât am fugit, din birou, precum greierele de muncă. Am ajuns față-n față cu doamna, de la patiseria aproape salubră, și am întrebat-o cum de au Cola Vanilla, că în România nu se mai găsește de mult. Răspunsul aveam să-l aflu citind pe cutie că e făcută în UK, dar nu asta era important, ci ce s-a întâmplat la o zi după. Revenind, i-am zis doamnei că vreau toate cutiile din frigider (erau vreo patru), la care duduia, la vreo 50 de ani (durdulie și cu părul scurt și creț, caracteristici specifice vârstei), mi-a zis tare mândră că mai are câteva într-un bax. O doză costa doar  3 lei, așa că am luat șapte, suficiente pentru cât mai rămăsese din săptămână.

În urma pozei de pe Instagram, care a fost share-uită și pe Facebook, multă lume m-a întrebat de unde am cumpărat mult râvnita Coca-Cola Vanilla. Le-am spus, normal, așa că, șupizăăă, după două zile, o cutie costa 4 lei! Biznis românesc, frățică.

 

PS Coca-Cola Vanilla se găsește la orice Auchan, costă 3 lei. La fel și Coca-Cola Cherry, care, cică, e și la 2 litri.

 

Acest articol are 7 comentarii

  1. Blue

    Coca-Cola Cherry costa 9 lei la 2 litri.

  2. Vlad

    Ultima data am luat Coca Cola cherry la 2L cu 7 lei si ceva de la Auchan Targu Mures.L-au tot scumpit.De la 5 lei (pretul initial) au ajuns la 7 si acum posibil 9 dupa cum spune persoana de mai sus.

    1. alexaaa

      coca cola vanilla, cherry (si 2 litri), dr pepper, green cola, ginger beer si alte bauturi „exotice” se gasesc in Doraly, pavilion W, stand 6, direct de la importator, cu preturi mult mai mici decat in retelele de magazine.

  3. dragomir andrei

    coca-cola va scumpi usor usor ca tigarile pentru ca e ca un drog eu beau 2 litri pe zi de cola si daca nu am ma ia capu asta e e bine ca nu fumez

Lasă un răspuns