Concurs–Star Wars 3D

        Fanii ai săbiilor luminate, am o mică surpriză pentru voi. De fapt, e o dublă surpriză și e doar pentru unul dintre cei care vor comenta aicișea.

Pentru că premiera mondială va fi pe 10 februarie, eu și TVR punem la bătaie o invitație dublă la avanpremiera STAR WARS – EPISODUL I: AMENINŢAREA FANTOMEI 3D de marți, 7 februarie. Adevărații fani probabil că știu deja că în perioada 4-12 februarie la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City are loc festivalul „Razboiul Stelelor”. Pe toată această perioada, membrii clubului Star Wars România vor organiza pentru fani o mulțime de evenimente-surpriză în Grand Cinema Digiplex – mai multe detalii aici.

Deci, spune-mi de ce meriți TU să câștigi invitația 🙂 Pentru că militezi pentru salvarea stelelor polare, pentru că ai adunat gunoaie în campania Let’s do it, Starwarsia, pentru că ai luat locul întâi la miss etc. Impresionează-mă până luni 6 februarie ora 23.59 și marți pe 7, la ora 7 seara te duci la film cu roboțelul/roboțica din dotare.

*** Am cerut ajutor pe Facebook pentru a stabili câștigătorul, Diana Dobrescu n-a răspuns la mail, iar eu tre să trimit numele pentru a fi trecut pe listă. Deci, în urma ajutorului primit aici pe FB, câștigătorul invitației duble este cart00n, ne vedem pe 7 la 7 🙂

Acest articol are 13 comentarii

  1. Bogdan Pater

    Hmmm. Nu neapărat îmi place să mă laud. Dar dacă nu am încotro… :p
    De ce merit eu invitația? Pentru că sunt fan – tocmai am revăzut toată seria. Pentru că abia m-am mutat în București – și m-ar ajuta să ies cu lumea 2.0 de pa aici să vă cunosc. Sau pentru că sunt cercetaș – un fel de Jedi ai lumii noastre. :p

    1. Bogdan Pater

      Acum am văzut că am scris greșit. Era ‘pe’ nu ‘pa’. 😛

  2. Pyrro

    De ce sa imi dai mie invitatia? Pentru ca la ora asta scrii un blog pe post in timp ce eu lucrez pentru deadline`ul de maine :)) Nu crezi ca merit si eu un pic de relaxare? :)) Si in plus am ramas si fara tigari …. la ora 11.20 si singurul magazin deschis e la vreo 500-600 m. Sa iti mai zic? Momentan niste popcorn … care s`ar preta mult mai bine intr`o sala de cinema decat in fata a 2 monitoare pline cu cod html …

    Forta fie cu mine! :))

  3. Pyrro

    un blog post 🙂 deh oboseala bate`o vina 🙂

  4. Pyrro

    Momentan mananc niste popcorn …. gizaz craist si l`am citit de 3 ori :))

  5. mihai

    eu vreu sa merg la star wars pt ca ii place iubitei mele foarte mult este o adevarata fana daca as castiga ias da ei invitatia pt ca o iubesc si ias face si un cadou de ziua indragostitilor asa ca va rog vreau si eu o invitatie un suflet bun cu un cadou se cucereste

  6. Andra

    Merit sa primesc invitatia pentru ca sunt, pana acum, singura fata care a comentat la acest post 😛

  7. Dobrescu Diana

    Doar daca ma gandesc la invitatie cu forta gandului va fi a mea pentru ca sunt o adevarata Jedi , am 3 sabii-laser primte cadou de la prieteni si o masca de Darth Vader pe care o folosesc sa-mi sperii pisicile (clonele galactice ) care ataca perdeaua.
    Forta fie cu mine :))

  8. cart00n

    Vreau o invitatie.
    De ce? Pentru ca am vazut de mult prea multe ori toate episoadele, atat cele originale, cat si cele refacute, iar acum vreau sa vad si varianta 3D.

  9. Andu

    …pentru ca am cel mai mare laser, frate!

  10. Ionut Bunescu

    Diana, imi pare rau ca n-ai raspuns la mail in timp util, cart00n, felicitari 🙂

  11. Dobrescu Diana

    Da am banuit ca nu veti trimite mail dupa 12 noaptea ci azi dimineata . Mi se pare absurd . „Impresionează-mă până luni 6 februarie ora 23.59 ” asta inseamna ca atunci se termina concursul nu ca atunci anuntati .
    In fine….multi oameni neseriosi.si hoti in Romania……

    1. Ionut Bunescu

      Daca eram neserios as fi putut da invitatia unui prieten, nu crezi? Dar cum romanul clasic are o mare placere atunci cand arunca noroi in tot si toate, iti inteleg frustrarea.

Lasă un răspuns