Cel mai întâlnibil bloagher

     Mă rog, al doilea, după Andi Moisescu zis și #BravoAndi între prieteni. Am fost aseară la Grand Cinema Digiplex unde am mers cu papionul pe sus, cu nasul nu se cade. Am făcut slalom printre niște draguțe fete japoneze, m-a păcălit un iluzionist, mi-a transformat bancnota mea de 1 leu într-una de 10, mi-a dat-o înapoi pe cea de 1 leu, bineînțeles (zgârcitul). Am vrut să bag o dedicație, dar băieții de la Mandinga au cântat doar instrumental, dar frumos. Vorba multă, plictiseala cititorului, așa că am furat de la băieții de la mahmur.info filmările de aseară.

 

 

  • Filmarea cu topul Most Dateable Men Worldwide + Romaniaaici
  • Filmarea întreagă cu topul Most Dateable Bloggersaici (musai de văzut ca să întelegeți gluma cu Bistrița din ce zic eu mai jos)

 

      Felicitări tuturor bloggerilor din top, mulțumesc celor care m-au votat pe FaceBook, bloggerițelor care m-au pus tot mai sus în clasament, fetelor de la Oxygen PR, Heineken, lui Mircea, Loredanei și Dianei. Ședința de autografe si pupături mai la vară la o terasă, poate punem de-o serenadă pe malul unui lac.

 

Toata seara pe scurt, mai jos:

Acest articol are 11 comentarii

  1. Pingback: Blogul lui Meşter · Portret robot

  2. Ioana

    Grozava atmosfera! Felicitari 🙂

  3. bubbles

    Hip hip hureey 🙂

Lasă un răspuns