Uite cum apare Turbohalle

Da, e mare concurs mare pe blogul din dotare! Voi oferi nu mai puțin de 28 de invitații simple, dar detaliile vin imediat după prezentare.

Ce e TURBOHALLE?

Se ia una bucată hală, ba nu, mai multe, mai exact toate halele fostei uzine Turbomecanica, se aranjează frumos și devine un spaţiu polivalent de aproximativ 5000 mp constituit din 5 hale alăturate 1500mp/550mp/390mp/250mp/290mp plus spaţii administrative şi conexe. Înălţimea halelor este de 6-8 m. Poate găzdui până la 6000 de spectatori, ceea ce e destul de wow!

Unde?

Ah, ce bucuros sunt pentru că Turbohalle e la mine-n cartier, parcă mă oftic puțin că nu mai stau la Păcii pentru că locația este lângă ieșirea de metrou dinspre A1, mai exact în spatele restaurantului Turbotequilla.

 

Care, cum?

Evenimentul de lansare a Centrului Cultural şi de Evenimente Turbohalle va avea loc pe data de 17 martie 2012, începând cu ora 22.00. Evenimentul cuprinde: concerte de muzică (scena 1 şi scena 2), expoziţie de artă contemporană (sculptură, instalaţii, grafică şi gravură), cât şi un târg de fashion cu vânzare. Publicul va beneficia de 3 baruri, VIP Area (cu bar propriu şi zonă de mese cu canapele), garderobă gratuită şi Chill-Out Zone.

 

Cum se vor câștiga invitațiile? Mai simplu de atât nu se poate, lasă-mi un comentariu cu o adresă de mail validă, trebuie să discutăm apoi cum primești invitația. Scrie-mi CE VREI TU în commentariu, iar eu îi voi declara câștigători pe primii 28 care vor comenta. Concursul se încheie marți, 13 martie la ora 23.59, tot până atunci comentariile vor fi în moderare, deci pe 14 martie aprob comentariile și dau mailurile cu detaliile necesare obținerii invitației.

[box] Spaţiul cultural şi de evenimente Turbohalle este un proiect comun Kulturhaus/Silver Church/Festivalul de film Anonimul/HappyFish/Delta Music Fest Invitatii oferite de Orasul Meu. Ghidul tau mobil in oras.[/box]

Acest articol are 52 comentarii

  1. Anca Tenea

    SPer ca intr-o zi sa vina si randul meu sa fac concursuri pe blog :))) Te voi invita la participare

  2. Oana Pasat

    Hai, fie, sparg eu gheata! Eu spun ca nu ar fi frumos din partea mea sa ratez un asemenea eveniment, mai ales ca sunt prin zona si ca Bunescu ii face promovarea…Succes, mestere! 🙂

  3. Irina

    Niiice. Sa ne petrecem in hale, zic!

  4. George

    Dat fiind ca sunt primul care citeste, care comenteaza si care este suficient de simpatic (date fiind conditiile – fiind primul n-am pereche) iti recomand calduros sa ma onorezi cu o fantastica invitatie astfel incat sa pot sa iti ofer o bere (rece) in TurboHalle… Pe sistem „turbo”-nervos!

    Hai sa fii sanatos si fericit !

  5. Andra Iacob

    Foarte tare conceptul! Cultura, muzica si fashion intr-un singur loc… What more could a girl want?! 🙂

  6. Olgutzad

    In speranta de a comenta prima…vreau 2 invitatii, pentru ca eu sunt cat 2! Vorba unui prieten, „Sa-nceapa petrecerea!”

  7. Ionela

    Vreau sa petrec alaturi de Turbohalle!

  8. RaluGradi

    iar eu vreau invitatie ca sa merg cu AndreiArde la lansare 😀

    p.s.: desi ip-ul este acelasi, te asigur ca ambele adrese de mail sunt valabile si apartin unor persoane diferite.

  9. Hura Lavinia

    Vreau la Turbohalle!

  10. Catalina.A

    Pacat ca evenimentul nu a fost promovat mai bine, mai ales la ce Line-Up are.
    Deci, ne vedem acolo? 😀

  11. MirceaC

    Ne vedem acolo ;))

  12. Clain Antonia

    awesome:D

  13. Gabi

    Am castigat? :))

  14. birkof

    Sunt si piscoturi in program? Da da, atunci vin :))))

  15. Isfan Andrei

    La cat de multe se spune ca vor fi in seara de 17 martie merita sa cer o invitatie la TURBOHALLE cu siguratana va fi distractie maxima.

  16. Catalina

    Pentru ca Modeselektor, Apparat, Moderat ♥

  17. Odete Rzhannikova

    Modeselektor imi face dimineata mai frumoasa, in drumul meu spre job.

  18. George

    Salut, as dori si eu o invitatie.Multumesc

  19. Barbulescu Sebastian

    Turbohalle reprezinta in perspectiva mea, o locatie ideala pentru evenimente cat mai complexe.Totusi nu pot trage o concluzie concreta fara sa vizitez locul. Sper din tot sufletul ca locatia sa fie aerisita, nu am intalnit pana acum o locatie unde sa pot spune ca la ora 2 nu curgeau apele pe mine.In orice caz, revenind la avantaje, sunt foarte multumit de pozitionarea Turbohalle-ului ( ma refer la faptul ca este aproape de statie de metrou ), de marimea locatiei ( permite desfasurarea simultana a mai multor activitati ) si nu in ultimul rand sunt incantat ca in spatele acestei locatii stau niste oameni ce stiu sa valorifice potentialul din toate punctele de vedere, incepand de la muzica si pana la activitati artistice.Ah, sa nu uit, sper preturile de la bar sa fie cat de cat realiste, nu sunt de acord cu ideea de a plati 20+ RON pentru un pahar cu 50ml de vodka si 300 ml suc ( am un prieten care a scos o duma la un moment dat dupa ce si-a luat de baut de la bar ” Alo, domnul barman, mai toarna alcool, ca-i prea tare sucul ” ) 😀

  20. Gabi

    Ce vreau eu – un Lamborghini Murcielago – see what i did there? *brushin’ shoulders off*

  21. Vladimir

    Abia astept sa plec in sfarsit pe jos acasa dupa un eveniment MARE!

  22. Roberta

    Astept cu nerabdare acest event. Modeselektor is one of my favs

  23. Victor

    Foarte tare eventul !

  24. Andrei

    f tare namingul!

  25. alexandra anghel

    Salut,
    Mi-ar placea tare mult sa castig o invitatie la eveniment. O zi faina!:)

  26. vlad chiran

    Sper ca sunt no. 27 🙂

  27. Sonia

    Inca niciun comentariu?

  28. Corina Bulau

    Nu pot sa-l ratez!

  29. Gheorghe Gratiela

    Mai sunt cateva zile.Misto blogul tau

  30. vlad

    abia astept sa aud let your love grow la turbohalle 😀

  31. Larisa

    first one to comment? no wai

  32. ruru

    a trecut demult nr 28 la comentarii, dar in cursul saptamanii sunt stundenta la politehnica si viata e destul de trista, macar sambata sa ma distrez.

Lasă un răspuns