Linkin Park da, BIS nu

Pe vremea când cumpăram reviste de adolescenți admiram posterele doar printre pagini, că nu mă lăsau ai mei să le lipesc pe ușa de la dormitor, eh, mic și teribilist. Cum atunci când aveam câțiva anișori spuneam că îmi place tare mult Scorpions pentru că și eu sunt scorpion, așa am găsit un motiv și pt Linkin Park, i-am ascultat în urma glumelor cu “limbi în parc”.

Nu, nu ascultam albume, nu știam piese în afara celor care aveau și videoclip, dar aseară am fost cu donșoara mea la concert, ea fiind cea cu albumele ascultate în copilărie, piese știute pe de rost, lacrimi în ochi și tricou decolorat de la purtările/spălările de acum 10 ani. Pentru ea a fost un show până la lacrimi, pentru mine a fost un show care mi-a adus aminte de adolescență. Am fost acolo special pentru două piese (filmate și postate mai jos), dar am plecat cu un gust amar, nu, nu de la bere, ci de la faptul că nu au bisat. Eu, unul, n-am mai fost în viața mea la un concert unde să nu se întoarcă artistul/artiștii pentru BIS. Am înțeles că se grăbeau să plece spre un alt concert, ok, puteau să cânte o oră și un sfert, la revedere, BIS, reveneau, mai cântau 15 minute și apoi plecau. Nu, au ales să vină aproape la fix (au anunțat 20.15, a fost 20.30) și au plecat după exact o oră și jumătate. Iar sunetul, sunetul cu aceeași problemă ca la Guns, la Gazon A s-a auzit aproape bine, nu vreau să mă gândesc cum era la Gazon B. Am mai spus-o și o repet, după ce am fost la Sensation unde au avut o sonorizare de un milion juma de euro, cam am așteptări de la orice eveniment mare, păcat că rămân doar cu așteptările.

 

Credit foto – werock.ro

In the end

 

Numb

 

Felicitări Events pentru organizare și Ciuc pentru susținere.

Acest articol are 6 comentarii

  1. Maria

    Gazon B a rimat cu tarcul cu oi surde…al noi s-a auzit ca la Radio Romania Actualitati. Se pare ca organizatorii nu mai lasa nici macar sansa, celor care dau bani (si asa destul de multi) la gazon (asfalt/ciment mai degraba), de a se aciua pe langa gardul de la golden circle…nu vreau sa ma gandesc cum va fi la OST…

  2. Tina

    Era intr-adevar mai bine sa nu cante tot deodata si sa revina la bis. Nu stiu daca ai vazut ca in setlist aveau bis-ul.

  3. Oana

    Si eu am fost la concert.Daca initial eram in randul 6(Golden ring), dupa niste ture de strivire din cauza celor din spate si lateral (ma simteam ca o sardina), am ajuns in al 2-lea rand (ca altfel nu pot sa-mi explic cum). Poate si de aceea mi s-a parut foarte foarte frumos concertul, dar oricum sigur pentru ca Linkin Park este trupa mea de suflet. Am avut ocazia sa-i vad de aproape, si mi-au confirmat faptul ca sunt foarte de bun simt(asta, si canalul lor de youtube la care sunt abonata) ca sunt foarte profi, cantand fara pauza si lista continua la infinit.
    Mi-a placut ca au cantat 2/3 noi melodii, nedifuzate pana acum, si Burn it Down& Lies Greed Misery deja consacrate, toate de pe albumul care va fi disponibil in curand.
    Si eu doream sa cante mult mai mult, si sa isi ia un la revedere mai evident, dar tot raman in sufletul meu ca cea mai buna trupa ever. Ii admir foarte mult.

Lasă un răspuns