Sensation Romania 2013 Source of Light

Acum încă am părul ridicat pe mâini, de abia am văzut trailer-ul (se găsește mai jos)  la ce va fi la cea mai cea petrecere cu muzică electronică pe pământ românesc: Sensation – Source of light! Mămica mea, ce greu va trece timpul până pe 6 aprilie 2013, când ID&T și Events aduc, din nou, adevăratul Revelion al muzicii de dans – Sensation (fost White) la București. Dacă anul trecut am avut parte de Ocean of White, meduze, baloane, apă, bulburuci, în 2013, Romexpo va găzdui o sferă radiantă imensă, cu lasere albe și efectele pirotehnice, care m-au fascinat pe mine și pe ceilalți 15.000 de oameni care au umplut Pavilionul Central de la Romexpo.

 

LATER EDIT (04 martie 2013 18:00)

Line-up Sensation Romania 2013 Source of Light

  • Mr White
  • Sébastien Léger
  • Sunnery James and Ryan Marciano
  • Mark Knight
  • NO_ID
  • Funkerman

Line-up-ul va fi anunțat, ca de obicei, cu două luni înainte de event, așa că mai avem ceva de așteptat, dar, la fel ca în 2012, mă duc indiferent cine va mixa, atmosfera e cum n-am mai întâlnit vreodată la un eveniment, iar sistemul de sunet de 1.5 milioane de euro încă mă face să suspin puțin de dorul său.

Ținuta va fi obligatorie, tovarăși, alb complet, excepție făcând tricoul, cămașa ș.a. care poate avea imprimeuri de alte culori, dar să nu depășească 25% din suprafață. Încălțările pot fi ROGVAIV, dar e de preferat să fie tot albe, părerea mea.

SENSATION Source Of Light este produs de către ID&T, organizat în România de către EVENTS, partener media ProFM și sponsor worldwide HEINEKEN.

Bilete

Incepand de miercuri, 12 decembrie, ora 10.00 am biletele vor fi disponibile pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Biletele la Ring costa 260 lei lei, iar cele la categoria De Luxe, pozitionate la etajul 2 al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei, valet parking). Biletele VIP Exclusive, pozitionate la etajul 1 al Pavilionului Central costa 900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei, valet parking).

Presale: incepand de pe 12 decembrie, un numar limitat de de bilete in Ring vor fi disponibile la un pret special, de 190 lei, cu 30% discount, doar pentru membrii Clubului Sensation. Pentru a deveni membru al Clubului Sensation, acceseaza pagina oficiala Sensation.com aici.

 

 

Sensation

Sensation a avut loc pentru prima data in Olanda in anul 2000, loc in care evenimentul se desfasoara anual si astazi. Dress-code-ul alb s-a nascut ca urmare a unui eveniment tragic. Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T, compania licentiatoare Sensation, si-a pierdut fratele, Miles, intr-un accident de mașina in 2001. Ca tribut pentru Miles, tuturor participantilor la showul din 2001 li s-a cerut neoficial sa se imbrace in alb. Mai mult de 80% dintre spectatorii de atunci au aderat la initiativa. Punct ce a marcat nasterea binecunoscutului dress-code asa cum il stim si azi. 5 continente cucerite mai tarziu, cu spectacole in peste 20 de tari și 1 800 000 de vizitatori, Sensation unește cu succes lumea in alb.

 

Dance4Life

Dance4Life, organizatie caritabila exclusiva a Sensation, joaca un rol major in viata tinerilor din intreaga lume, prin intermediul programelor sale de abilitare din aproape 30 de tari. Pentru fiecare 0,25 € din fiecare bilet cumparat la Sensation ce sunt redirectionati catre Dance4Life, organizatorii contribuie cu aceeasi suma la donatii. Pentru mai multe informații, accesati www.dance4life.com.

Acest articol are 3 comentarii

  1. CYP

    Sper sa vina Erick E, cred ca e cel mai bun in mix, dar oricine va veni, voi fi acolo ca si anul trecut. Nu ratati!

Lasă un răspuns