O săptămână aglomerată

Poate prea aglomerată, dacă e să analizez puțin: de luni până vineri, program de corporatist la birou, luni – m-am îndopat cu mucenici, marți – Master Chef (doar privit și salivat), miercuri – Heineken 140th Birthday Party, joi – Cocktail After Business, vineri – Românii au talent și somn, sâmbătă – “relaxare pe Twitter”, duminică – St. Patrick’s Day.

  • Da, mă uit la multe seriale, am mai spus-o, dar, din păcate, la prea puține față de câte mi-aș dori. Am destule pe lista de așteptare, printre ele găsindu-se și Suits. Serialul, la care am auzit că o să suspin după niște costume faine, este difuzat din 2 martie pe Euforia TV. Motiv pentru care euforiștii, alături de SARTO, SOFA și Chivas, au pus-o de un Cocktail After Business la Galeriile Artmark.

     Atmosfera a fost chiar faină pentru o seară de joi, după cum se poate vedea aici.

  • Sâmbătă-n zori, după ce că m-am culcat târziu, m-a trezit curierul cu dimineața-n cap și cu ninsoarea în ochi. Când am deschis ușa și am văzut ditamai cutia de carton, multe gânduri mi-au trecut prin cap: O fi mașină de spălat – nu, că de abia mi-am cumpărat una. O fi vreo stripteuză – neah, ziua mea nu era, în schimb era iubita în spatele meu, deci nu. Și-apoi mi-am adus aminte că mulți prieteni, care nu prea le au cu mediul 2.0, mă tot blamează pentru că petrec prea mult timp pe Twitter. Eh, în urma concursului de la Mobexpert Office, am o scuză perfectă atunci când voi spune că “Stau pe Twitter!”:

 

  • Weekend-ul ăsta e plin de petreceri de St. Patrick’s Day prin Centrul Vechi, dar și prin țară. De exemplu, Tullamore Dew, un irish whiskey nou pe piața românească, sărbătorește în Irish Pub și Bordello’s Bar unde se pot câștiga multe premii drăguțe la cumpărarea unei sticle. Tullamore Dew e un whiskey distilat și învechit în Irlanda și cică ar avea un gust subtil și fin, o combinație între malț, tonuri de lemn ars, vanilie și orz auriu. Îl voi testa și mai vorbim 🙂

 

  • Guinness is the new black, nu de alta, dar încă țin post negru pentru petrecerea de mâine din Centrul Vechi, bineînțeles, nu se putea altundeva. Pe mâine și la multe beri, nu de alta, dar la fiecare trei pint-uri comandate, poți câștiga un weekend pentru două persoane la Dublin, cu ocazia Arthur Guinness’ Day (septembrie 2013) sau pint-uri de bere, CD-uri cu muzică irlandeză ori celebrele pălării Guinness. Deci mâine voi fi MIB – Man in Black și voi petrece în stil irlandez. Ne vedem prin Centrul Vechi să ciocnim un pahar!

Lasă un răspuns