Rezumat de weekend

După ce trece o săptămână de lucru, vine, inevitabil, și minunata zi de vineri (sau vinerea corporatiștilor, după cum îi spun eu – adică ziua de lenevit puțin la un film și apoi somn 10 ore). Da, știu că ritualul altor corporatiști e să soarbă câteva beri bune în fiecare vineri seară, dar eu las distracția pentru sâmbătă, mai mereu.

Însă după odihna de vineri trebuia să urmeze un weekend alert, așa că sâmbătă am luat toboganele la rând pe la Divertiland (unde fu mare petrecere Tazovsky):

 

*mai multe poze la băieții de la mahmur.info

 

Și pentru că febra musculară de la bălăceală nu a fost suficientă, duminică am semnat condica la al nuștucâtelea #FotbalTweetMeet, unde am reușit, din nou, performanța de a nu da niciun gol. Măcar am dat pase decisive și am mai făcut și eu ceva sport, că vara numai de alergat n-ai chef, cea mai bună mișcare fiind cea bălăngănitoare într-un hamac ori abdomene forțate după paharul de pe masă.

Concluzie: Cam ăsta a fost ultimul weekend de vară, acum hai cu toamna, că vreau să pun ceva haine pe mine și să dorm cu geamul închis.

Concluzie 2: poezia mea de pe Facebook de azi-dimineață.

Lasă un răspuns