Concurs – One Direction: This is us

Puștii care au debutat în 2010 la X Factor UK s-au făcut mari sau, mai bine spus, au mai crescut. Tocmai au câștigat cu piesa Best Song Ever un premiu la VMA 2013 (Best Song of the Summer), iar pe 30 august are loc premiera mondială a filmului This is us (Ăștia suntem). Pentru că știu că în România sunt mulți “directioners”, am o surpriză pentru ei: o invitație dublă la Avanpremiera filmului One Direction: This is us, miercuri 28 august, ora 19:30, Cinema City Cotroceni.

Ce e de făcut? Lasă-mi un comentariu în care scrii ce vrei tu până mâine (28 aug) la ora 12:00, iar apoi eu voi alege câștigătorul în funcție de creativitatea comentariului. Spor!

 

 

 

“One Direction: Astia suntem”, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului de catre adolescentii de pretutindeni, ajunge si in Romania. Odata cu lansarea internationala a documentarului din data de 30 august, filmul va intra si in programul retelei de cinematografe Cinema City.

Datorita cererii foarte mari venite din partea fanilor, Cinema City a extins lista oraselor in care filmul va rula. Daca initial filmul era programat in locatiile Cinema City din Bucuresti, Arad si Cluj, ulterior au fost adaugate si locatiile din Ploiesti, Braila, Constanta, Targu Mures, Bacau, Iasi,  Timisoara,  Pitesti si Baia Mare.

Lasă un răspuns