Boboacele din provincie

Vorbeam recent cu un amic de una, alta, de cum mai e viața în cămin prin Regie. Și-mi spune că încă e uimit de câte “boboace mișto sunt anul ăsta” (de parcă n-ar fi mereu la fel). Și-mi mai zice cum, într-o seară, câteva nou venite încercau să încingă un chef, dar ascultau numai Paraziții, că de, ele “n-asculta manele”. Eh, asta a durat doar juma de oră, nici măcar nu au respectat celebra regulă “nimeni n-ascultă manele până la a treia sticlă de vin”, căci fetele au sărit cu salamul în difuzoare (dacă în frigider nu e, măcar mp3 să fie).

Ulterior, după ce s-au adunat mai multe, după ce cheful erai în toi pe holul căminului, fetele au început s-o ia pe ulei. Nu știu de ce mi se pare cam aiurea vorba asta “a o lua pe ulei”, că n-am văzut niciodată Absolut sau Finlandia lângă Floriol ori Untdelemn de la Bunica. Și cum boboacele erau amețite bine, s-au schimbat în mini sutiene, chiloței neon și colanți și au început să facă un fel de parada modei pe hol, treabă urmată de dansuri lascive și gânduri sincere aruncate printre vapori de alcool:

“Vrem să ne facem animatoare pe la cluburile șmechere din București!”

Nimic nou, multe fericite care au luat Bacul fug la capitală ca să scape de părinți, bucuroase că, în sfârșit, vor avea și ele O VIAȚĂ! Unele ajung ca donșoarele de mai sus ori se prostituează în diferite feluri, altele… doar se îngrașă (mai rar om din provincie care să nu pună câteva kilograme după primul an de București). Ah, că mai sunt și tipe echilibrate, care învață și care își văd de treabă fără să cadă pradă tentațiilor sau viselor din filmele proaste cu adolescenți americani, asta e altă poveste… de prea puțini citită.

Acest articol are 9 comentarii

  1. gigi

    Articolul asta e tipic bucurestean, vezi doamne ca in bucuresti e capitala si numai acolo sunt oamenii civilizati, un container de oras unde daca nu te manca cainii vagabonzi sigur te taie vreun tigan la contul blocului, bine ca sunteti voi civilizati

    1. Ionut Bunescu

      Stimabile „gigi” anonimul, permite-mi să mă prezint: Ionuț Bunescu, născut în Curtea de Argeș, facultățit în Pitești 🙂

      1. gigi

        Si totusi scrii un articol din care reiese ca Bucuresti este buricul pamantului de parca numai acolo ar exista astfel de „fenomene” sunt peste totm nu doar voi aveti „noroc” sa dati de ele dar se pare ca doar pe voi va jeneaza.

        1. Ionut Bunescu

          Nu reiese de nicăieri că Bucureștiul ar fi vreun buric. Iar comentariile și de asta sunt, ca să completeze lumea acolo unde e cazul. Pe tine de deranjează, de fapt, că zic doar de provinciale, nu și de bucureștence. Păi cele din capitală nu scapă de părinți, deci nu se încadrează în ideea articolului.

  2. klubbingman

    Nu numai la Bucuresti se intampla asta. Acelasi film din articolul tau l-am vazut si in campusurile studentesti de la Cluj si Timisoara.

  3. Bla Blba

    :)) Hmmm… se vede că n-ai stat la cămin. A fost cea mai faină perioadă a vieţii 😀 Eşti răutăcios, lasă fetele să se distreze, or să aibă timp de serviciu şi trezit cu noaptea în cap de or să se sature 😀

  4. Piticu21

    pai sa le informez eu pe fetele cu studiouri si escort, sigur vor marfa noua 😉

Lasă un răspuns