Concurs de rachete: Bloggers Open 2013

N-am banii lui Țiriac. Nu sunt afemeiat ca Năstase. Nu fac reclamă la șampon precum Horia Tecău. Dar cum sunt destul de aerian (uneori), m-am hotărât să mă bag la un duel cu rachete, poate plec departe, plec pe Marte și de-acolo și mai departeee.

Pentru că-mi place tenisul atât de mult, aproape invers proporțional față de cum îl și joc, n-aveam cum să nu mă bag la confruntarea bloggerilor pe zgură (nu, nu, n-am zis nimic de zgură și de mamă!). Așa că: liniștit, echipat și cu șapca pe ce cap, weekend-ul ăsta (12 și 13 octombrie 2013) o să țopăi pe terenurile GM Tenis din Complexul Ramada Parc. Bloggers Open 2013 să fie, dacă așa a zis Andreea. Ah, sper să pic în grupă cu Toma, nu de alta, dar trebuie să reglăm niște serve.

 

GM Tennis Club, deținut de Gabriel Moraru, fost jucător profesionist de tenis, va găzdui, pe 12 și 13 octombrie, cel mai mare turneu de tenis destinat exclusiv pasionaților acestui sport din mediul online. Pe parcursul celor două zile, 48 de bloggeri se vor întrece pe patru terenuri de zgură pentru marele premiu al Bloggers Open 2013.

Bloggers Open 2013 va trece prin toate etapele unui turneu de tenis profesionist și va conține activități conexe menite să satisfacă nevoile spectatorilor: corturi recreative, zona Wifi, dar și un meci demonstrativ de dublu între patru nume sonore: Ana Brânză, multiplă campioană mondială și europeană de spadă, Gabriel Moraru, managing partner head coach la GM Tennis, Liana Ungur tenis coach la GM Tennis și un invitat surpriza.

 

 

Bloggers Open 2013 este un eveniment organizat de GM Tennis si susținut de Orange, Sony Mobile si Sarto Made to Measure.

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns