Hai cu mine la Sven Vath (The Mission)

Vara lui 2009 avea să mă prindă la mare, la Năvodari mai exact, pe plaja Hanul Piraților unde se desfășura The Mission Dance Weekend. Timp de două nopți am frecat tenișii prin nisip, iar set-ul lui Tiesto părea că nu se mai termină, atât de tare îmi dorea să vină Papa Sven la butoane.

Cum a fost atunci se poate vedea puțin mai jos, dar cel mai important e că după patru ani, am ocazia să îl revăd pe Sven Vath fix de ziua lui, pe 26 octombrie, când împlinește 49 de ani. The Mission aniversează 13 ani și eu vreo 27 fix pe 30 octombrie, ce mai, o adunătură de scorpioni feroce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE MISSION ⓭ YEARS ANNIVERSARY!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Sâmbătă 26 Octombrie 2013
Sala Polivalentă, București
⓭ SVEN VÄTH Happy Birthday!
www.facebook.com/SvenVaethOfficial
www.cocoon.net
⓭ SOLOMUN
www.facebook.com/SolomunMusic
www.diynamic.com
⓭ SETH TROXLER
www.facebook.com/sethtroxlerofficial
www.vquest.tv
⓭ NEGRU
www.facebook.com/negrutata
www.residentadvisor.net/dj/negru

 

Dacă vrei să vii cu mine sâmbăta asta la Sala Polivalentă, dacă ai peste 18 ani și dacă vrei să petreci bine de tot la un mega eveniment The Mission powered by Heineken*, lasă-mi un comentariu cu link-ul către un set live ori un track de-ale lui Sven Vath, iar joi seara (24 oct) aflăm pe cine vrea prietenul random.org să aleagă.

 

 

Colaborarea Heineken® cu The Mission a început în 2007, asocierea dintre muzica electronică și Heineken® fiind una foarte puternică, dat fiind faptul că în 2012 a fost votat brandul cel mai apropiat de lumea clubbing-ului.

*Concursul se adresează persoanelor peste 18 ani, iar biletele puse în concurs asigură intrarea la eveniment, fără cazare și transport. Invitație valabilă pentru două persoane.

LATER Edit: Felicitări, Marry, te rog să-ți verifici mailul.

 

Acest articol are 16 comentarii

Lasă un răspuns