Și dacă nu e însărcinată?

Ești rupt de oboseală după o zi de muncă, mergi înghesuit într-un autobuz, apoi într-un tramvai și într-un final cobori la căldurică, la metrou. Și după două stații de dans involuntar la bară, se eliberează un loc, victorie! Bucuria nu ține prea mult, pentru că la următoarea stație apare EA în fața ta.

Și se uită insistent cu buricul la tine. Ți l-ar băga în ochi. Glumesc, ea doar stă cu burta aproape lipită de a ta frunte, din cauza aglomerației. Și ridici scurt privirea, repede, să nu faceți contact vizual. Și te tot frămânți, să te ridici și să îi cedezi locul sau nu. Burtica ei îți fixează din nou fruntea. Și te tot macina întrebarea, băi, dacă să te ridici să îi cedezi locul, cu empatia specifică si respectul normal pentru o femeie gravidă. Dar dacă nu e însărcinată?

 

Tu cum procedezi în astfel de cazuri? Dacă burtica nu e de la sarcină și se simte femeia prost?

Acest articol are 3 comentarii

  1. Sonia

    În cel mai rău caz, o să creadă că ești un gentleman. În cel mai bun caz, ai cedat locul unei gravide. Win-win.

    1. Dani

      In cel mai rau caz, daca nu e gravida, ii faci un rau deoarece statul in picioare ar face-o sa arda cateva calorii 😀

  2. Ecaterina

    Imi pun un ditai zambetul pe fata articolele tale ! :))
    Presupunand dilema-n cauza.. daca e insarcinata si daca vrei sa crezi asta pentru a te elibera de nehotarare.. go for it.. iar daca nu e, se va simti oricum dragut, pentru faptul ca i-a oferit cineva locul.. sau la fel de plauzibil, va insfaca locul si-ti va arunca o privire de genul.. mi se cuvenea; CE ? :))

Lasă un răspuns