Un salon bun pentru tatuat?

Salut, sunt Ionuț, am aproape 28 de ani și niciun tatuaj. Asta trebuia să se schimbe astăzi, atât pentru mine, cât și pentru Diana mea. Nu, ea n-are tot 28 de ani :p Așa… și aveam noi programare la 12:30 la Famous Tattoo, studio unde lucrează băieți de care auzisem că ar fi buni, au tatuat multe vedete, prețurile lor păreau la fel de ok. Mbun, am sunat încă de acum o lună pentru a ne putea face o programare într-o sâmbătă, așa că rămăsese astăzi la prânz.

Nu era mare filozofie, tatuajele urmau să aibă câteva litere fiecare, suprafață mică, doar text, negru, nimic colorat, treaba de maximum 45 de minute pentru amândoi. Însă la 12:15 primesc telefon de la unul dintre cei doi frați care tatuează la Famous Tattoo Studio, cerându-și scuze că s-au suprapus două programări și că dacă pot să mai aștept vreo două ore juma’. Prietene, nu era nicio supărare dacă mă anunțai cu cel puțin o oră înainte… mai ales după ce că făcusem programarea de acum o lună, mai și confirmasem cu tine la telefon acum 4 zile. Puteau să aștepte cei veniți la aceeași oră cu noi, așteptau doar o oră… dar poate ei erau persoane importante, prieteni sau cunoscuți… așa că Diana s-a enervat atât de tare că a provocat un cutremur în Marea Egee, iar eu am căutat o soluție ca să nu crizez pentru că nu sunt respectat. Așa că a rămas să ne facem tatuajele mai la toamnă, când n-or mai fi 30 de grade, dar am nevoie de recomandări de saloane de tatuat unde e curat, au prețuri decente și băieți/fete care își fac treaba bine și își respectă clienții. Nu cer și poze cu tatuaje, doar recomandări, însă dacă vor câteva fete să posteze cele mai ascunse tatuaje ale lor, asta e, nu le pot opri.

 

Acest articol are 21 comentarii

    1. Alexandra

      Site under construction 🙁

  1. augustina

    Confirm spusele Pandarinului de stepa :p A fost perfect, m-am simtit foarte misto si safe la ei si deja ma gandesc la al treilea 😀 Iar sor-mea care era la primul tatuaj s-a simtit si ea excelent. Eu ii recomand cu drag (in special pe Alice) si daca vreti detalii pot sa va mai povestesc.

  2. Dana Andrei

    Bunescule, luni mi-am facut programare la Industrial Tattoo (Machina Electrica pe Facebook). Am fost la oameni la salon si am discutat pentru modelul dorit. Programarea a fost facuta pentru ieri, vineri, pe la ora 13. Nu m-au chemat nici mai devreme nici mai tarziu, doar le-am facut confirmarea joi, cand m-au sunat de la salon. Si eu mi-am scris doua cuvinte, mici, subtiri, cu negru. M-am sfatuiti si cu baietii din salon in privinta marimii si fontului, iar in final au fost alese de mine, de asenenea si locul unde a fost facut tatuajul. Tipul care mi-a facut tatuajul se numeste Teo si este chiar posesorul salonului. Salonul arata foarte curat, au instrumente profi, ustensilele au fost desfacute in fata mea, tipul s-a spalat pe maini si a folosit manusile chirurgicale. Deci, totul ca la carte. Preturile sunt foarte ok, pornesc de la 300 de lei ora pentru tus negru. Al meu a durat 12 minute in total, iar pretul a fost pentru jumatate de ora.
    Daca vrei si poza, gasesti la mine pe instagram.

  3. karapulos

    Vezi ca George Cantacuz are un studio de tatuaje si Glutzy si-a facut tatuaj acolo,merita sa aruncati un ochi si pe acolo

  4. daniel oprescu

    hasha tattoo.e 200 lei pe ora.mie imi place tare cum lucreaza

  5. Alexandra

    Și deci ai testat vreo recomandare ???

      1. Oana

        Am programare la ei… ma mai duc?!

  6. eugen

    E bine sa te duci la un salon specializat de tatuat, pentru ca risti prea mult la cei care fac acasa

  7. Bogdan

    Am vizitat odata un atelier de tatuat, majoritatea lucrurilor erau improvizate, desi avea tot ce-i trebuia, locatia mie imi dadea de gandit, desi el lucra super bine, ideea ca locatia nu-mi sufla incredere. Adica un atelier bun inseamna igiena inclusiv in locatie.

  8. Claudiu

    Kronstad Ink ,din Brasov

  9. bogdan

    The Link tattoo studio pentru viitor. Nu vei intampina astfel de innereguli

Lasă un răspuns