Hai în Malta! Moca! Isle of MTV pwd by COSMOTE

Mi-a șoptit mie o vrăbiuță că nu prea ai ce face în perioada 24-26 iunie și m-am gândit că nu ți-ar prinde rău deloc să petreci în Malta ca un VIP. Sună bine, eh? Poți pleca pe moca, trebuie doar să ai bagajul făcut și să urmezi câțiva pași. Pentru că ești tânăr și activ și vrei să-ți faci cel mai tare selfie pe care să-l share-uiești pe Facebook, Instagram și Twitter, te ajut eu să ai cea mai tare poză. Ai nevoie de un smartphone cu internet și să fii în căutarea celei mai tari petreceri din Europa. Bun până aici?

 

Perfect! Acum nu-ți mai rămâne decât să activezi noua Extraopțiune MTV 7x (disponibilă pentru clienții noi și existenți ai Cartelei MTV Mobile powered by COSMOTE), să-ți faci o poză ca cea de mai jos până pe 9 iunie, apoi o încarci pe Instagram cu #thumbsupformalta și @MTVMobileRo și…

 

… și urmezi Ghidul Autostopistului spre Malta disponibil aici. Poți fi unul dintre cei 7 petrecăreți care vor fi VIP la IOM (Isle of MTV Malta) unul dintre cele mai mari evenimente din Europa. Imaginează-ți zeci de mii de tineri care stau în paradisul unde au cantat Black Eyed Peas, Snoop Dogg, David Guetta, Lady Gaga,N*E*R*D, One Republic, Maroon 5, Akon, Enrique Iglesias, Kid Rock, Metro Station, LMFAO, Jesse J, will.i.am și Rita Ora. Iar tu vei fi fix între miile de oameni și scenă, adică #StaiÎnFață și dansezi, te lăfăi ca un VIP! * #‎ThumbsUpForMalta‬ *

 

Vezi sunete, asculți culori!

 

Noua extraopțiune MTV 7x oferă minute și SMS-uri nelimitate cu ceilalți utilizatori ai Cartelei MTV Mobile, 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, 2.000 de minute și SMS-uri către COSMOTE și Romtelecom și 350 MB trafic de date. Minutele internaționale pot fi utilizate către rețele fixe și mobile din Statele Unite ale Americii, Canada și Israel și rețele fixe din Uniunea Europeană.

Mai mult, noua extraopțiune include, de asemenea, acces gratuit la o sursă importantă de divertisment, aplicația MTV Under the Thumb și promoțional trafic de date gratuit pentru streaming-ul conținutului video din aplicație, 500 de ore de Video on Demand pentru cele mai tari producții MTV (precum Jackass, Pimp My Ride, South Park, Cribs, Geordie Shore, Catfish, Awkward, Ridiculousness și multe altele), dar și acces la 2 canale cu conținut liniar, MTV Hits și MTV Dance. Accesul în aplicație se face pe bază de cont care oferă posibilitatea de a naviga prin conținutul disponibil. MTV Under The Thumb este disponibilă în App Store și Google Play Store.

Tinerii energici care sunt mereu în căutare de noi destinații pentru a se distra pot câștiga acum o excursie uimitoare la evenimentul Isle of Malta și se pot bucura de reprezentații renumite ale unora dintre cei mai mari artiști din lume. Astfel, clienții care activează extraopțiunea MTV 7x se pot înscrie la concursul Thumbs Up for Malta și pot câștiga unul dintre cele 7 bilete VIP, cu toate costurile incluse, la Isle of Malta: o excursie all-inclusive de 3 zile, cheltuieli de transportul și cazare de lux. Petrecerea va avea loc în Malta, pe 25 iunie, cu artiști internațional în line-up și peste 50.000 de participanți așteptați în fiecare an. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile aici.

 

Acest articol are 3 comentarii

  1. Andrada

    Ce misto! Chiar am sanse, din cate vad! 😀 #mabag!

  2. Andreiu

    Daca tot nu mai e Frog, MTV asta suna bine. Daca si castig excursia, va pup si promit ca ma gandesc la voi ca un VIP :)))

  3. CataLin

    M-am inscris, bafta mie si merci pentru pont!

Lasă un răspuns