Te implici pentru mai bine?

Ce fain ar fi ca totul să fie bine de la sine, iar dacă nu, “să facă Statu’, că doar de aia plătim impozite!”. Eh, Statul știm cum se implică, oameni binevoitori nu sunt niciodată prea mulți, iar pentru rezolvarea majoritații situaților e nevoie de suport financiar, care e crucial și, nu de puține ori, indisponibil.

În acest sens, teimplici.ro își dorește să fie punctul de plecare online pentru toți cei interesați de viitorul societății noastre, fiind o platformă-referendum de responsabilitate corporativă care permite românilor să voteze și să stabilească prioritățile în domeniu.

Cele șase direcții majore pentru dezvoltarea de proiecte, disponibile pe teimplici.ro, sunt: educație, sănătate, protecție socială, mediu, dezvoltare și inovație pentru societate. În perioada 3 iunie – 30 iunie, orice persoană sau entitate juridică poate susține pe teimplici.ro oricare dintre direcțiile de implicare propuse, adăugând comentarii sau arii noi de interes și promovându-le deschis în comunitate.

Printre primii membri activi ai comunității teimplici.ro și interlocutori valoroși de dialog se numără organizații-partenere precum Asociația Telefonul Copilului, Smartatletic, Asociația Amazonia, Asociația Mai Mult Verde, ViitorPlus – Asociația pentru Dezvoltare Durabilă, Fundația Leaders, Asociația P.A.V.E.L. Lista rămâne deschisă, orice organizație putându-se alătura comunității teimplici.ro prin susținerea temelor relevante pentru activitatea lor.

 

Dacă vrei să afli mai multe informații despre proiect și despre cum poți participa la referendum, Implică-te!

 

teimplici.ro este o platformă de CSR creată și susținută de către Romtelecom și Cosmote.

 

UPDATE 30 iunie 2014

 

Educația se clasează pe primul loc în topul priorităților exprimate pe teimplici.ro, urmată de sănătate, protecție socială și mediu. Rezultatele reflectă voturile de până acum ale utilizatorilor de pe prima platformă-referendum de responsabilitate corporativă care urmărește identificarea direcțiilor prioritare pentru dezvoltarea societății. Perioada de votare a fost prelungită până pe 31 iulie, pentru toate organizațiile și cetățenii care doresc să se implice.

Lasă un răspuns