Mafia sicilană injectează, cu sânge, portocalele de la LIDL

M-au criticat câteva persoane că aș fi Captain Obvious atunci când am scris articolul cu „Nu mai cumpărați haine de pe site-uri obscure!„. Sunt conștient că noi, ăștia cu perfuzia de internet în venă, care mai avem și niște neuroni pe care, culmea, îi și folosim, știm cum să nu distingem chestii fake sau cum să nu punem boticul la știri manipulatoare. Dar noi nu suntem majoritatea în România, că nu noi facem audiențe de milioane la toate emisiunile fecaloide, nu? Articole care pot părea pline de truisme (pentru un om educat) sunt pentru internauții de rând… care nu-și vaccinează copiii sau care cred că de la portocale ori brânză de Brădet li s-au îmbolnăvit pruncii.

Un astfel de exemplu, de român naiv, este reprezentat de doamna care crede că a cumpărat (de la LIDL) „portocale injectate cu sânge!!!111„, vorba unui comentariu de la screenshot-ul de pe Facebook: „sunt portocale roșii de Sicilia. Ai dracu’ mafioți sicilieni, nu se mai satura de sânge” SAU, vorba unui alt comentariu, “or fi tradus pe google translate: https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_orange

Acest articol are 6 comentarii

    1. Mihai

      Si al dracului de mic gardul

  1. simona

    Sper ca este doar o minciuna gogonata.
    Și eu am cumpărat portocale rosii de la Lidl pentru a face suc.Sper doar ca este un zvon lipsit de fundament.Cei de la Lidl ar trebui sa se sesizeze și sa aibă un răspuns ferm pentru a nu se crea panica.

    1. Mihai

      Asta e, acum…ai baut si tu sange o data. Dai cu dero si trece.

Lasă un răspuns