Fifty $hade$ of Grey

  • Post author:
  • Post category:film

Și, gata? Deja s-a dus valul de ură îndreptat către tot ce ține de Cele cincizeci de umbre ale lui Grey? Așa puțin a ținut, doar o săptămână? Sunt trist, credeam că oamenii chiar pot mai mult 🙁 Nu de alta, dar echipa filmului fenomen încă mai așteaptă oamenii în cinema, până acum nu și-au scos decât de vreo 10 (zece) ori investiția.

Pentru că tot e vorba de numere, atât în titlul filmului cât și în acțiune sa, am zis să pun cap la cap niște cifre care contează, singurele, de fapt, pentru cei de la Hollywood:

  • Fifty Shades of Grey a avut un buget de 40 milioane de dolari, încasări în primul weekend de 85.171.450 $ și încasări totale de 410.648.000 $ în 10 zile. Patru sute zece milioane! Într-o săptămână juma au scos bani aproximativ cât încasările lifetime ale următoarelor filme (încasări per film, nu cumulate): Sex and the City, The Wolverine, The King’s Speech, Batman (1989), The Bodyguard, Pacifim Rim sau Promotheus!
  • Azi, 23 februarie 2015, Fifty Shades of Grey este pe locul 194 în topul filmelor cu cele mai mari încasări. Primele trei locuri sunt ocupate de Avatar – 2,788 miliarde $, Titanic – 2,186 milarde $ și The Avengers – 1,158 miliarde $.
  • Întrebarea este “Va depăși Fifty Shades of Grey miliardul?” – eu cred că da. Și ori câte păreri negative sau recenzii cu note mici pe IMDB ar avea, filmul este un fenomen și trebuie văzut, mai ales de cei care comentează doar pentru că ăsta-i trendul.
  • Și acum, în încheiere, dacă vi se pare mult suma de 85 de milioane – încasările din primul weekend – vă liniștesc eu, Fifty Shades of Grey este de abia pe locul 49 în clasament. Cele mai mari încasări în primul weekend le-a avut The Avengers – 207.438.708 $, apoi Iron Man 3 – 174.144.585 $, iar pe locul al treilea se află Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 – 169.189.427 $.

Mai multe informații:

Acest articol are un comentariu

  1. Gigel

    LOL, si-au luat o teapa de zile mari spectatorii, l-am luat de pe torent si nici n-am putut sa ma uit la el, atat e de prost, o telenovela cu metraj de film.

Lasă un răspuns