Kumfu Fast and Furious 6

Tocmai am venit de la avanpremiera mult așteptatului, furiosului și iutelui film cu Vin Diesel și restul. Asta am auzit-o spusă de o pipiță, care probabil nu l-a recunoscut pe Dwayne Johnson ori Ludacris. Băi, frățioare, scriu cu entuziasm cât ecranul de la  Romtelecom IMAX de mare! Deși Iron Man 3 este un super film, parcă-mi vine să spun că Fast and Furios 6 l-a cam depășit în curbă. Atunci când Dwayne Johnson nu ocupă juma de ecran, iar Vin Diesel pe cealaltă, se întâmplă niște curse care fac pișu pe cele din Tokyo Drift, apar tehnologii militare futuriste care te duc cu gândul la faptul că poate ele există deja, plus glume la care ți-e imposibil să nu aplauzi. Ah, apropo de asta, cred că este singurul film la care s-a aplaudat de vreo 3-4 ori, plus ropotul de aplauze de la sfârșit. Vai, vai cum se termină filmul, exaltant este puțin spus!

PS Sper să nu strice nimeni bucuria celor care vor să vadă cea de-a șasea parte din Furios și iute, așa că cine povestește în vreun articol ori review ce se întâmplă la final, mama lui este … cea mai respectată. Ca mama lui Stifler. La pătrat.

Filmul poate fi văzut deja la Cinema City, detalii aici. Ah, coloana sonoră este bestială, dați play la melodia de mai jos, dar nu vă uitați la imagini, e mai mult decât un trailer.

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns