Sunt cu capul în nori

Ceea ce nu e de rău, de cele mai multe ori, deși am avut parte de ceva senzații tari când am zburat prima oară cu avionul. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi la 60 de km deasupra Pământului, dar măcar un lucru ar fi ok, n-aș călători cu CFR-ul, că aș ajunge bătrân în spațiu. Suficient despre mine, acum să vorbim puțin despre tine: cum ar fi să câștigi un premiu de peste 40.000 de euro?

Vei putea păși în spaţiul cosmic la bordul uneia din cele două nave spaţiale: XCOR Space Expeditions Lynx Mark I sau Lynx Mark II. Lansarea se va face de pe aeroporturile spaţiale din Mojave şi Curaçao. Vei călători cu o viteză dublă faţă de viteza sunetului, vei experimenta gravitaţia zero, imponderabilitatea şi vei vedea Pământul aşa cum puţini l-au vazut înaintea ta. Cuvintele nu pot descrie intensitatea acestei experienţe, așa că mai multe detalii poți afla de site-ul XCOR Space Expeditions.

Cum te poți înscrie:

  • Înscrie ideea ta galatică, spune care e cea mai tare chestie pe care ai vrea să o încerci în spaţiu (de exemplu, că vrei să-l provoci pe Chuck Norris la o luptă, că vrei să fii românul care a mâncat shaorma la cea mai mare altitudine sau că vrei să joci o șeptică la 60 de km distanță de Pământ). Ilustrează ideea cu o fotografie sau chiar cu un video pentru a fi cât mai original!
  • Află mai multe detalii aici și nu cumva să uiți să-mi aduci un magnet din spațiu, că ne supăram, da?

Intră în #ProvocareaSpatiului cu Philips!

Acest articol are 3 comentarii

Lasă un răspuns