Vunk Înconjurul lumii

Luuume, luume! De astăzi Trupa Vunk este în turneu național!

Într-adevăr, de la o vreme se tot poartă turneele acustice și recunosc că am cam strâmbat din nas când am auzit de concertul de pe Promenada de anul trecut, și tocmai de-aia nici nu m-am dus, sincer.

Eu sunt Diana, fană Vunk de când mă cunosc, toți prietenii mei pot confirma asta și am decis să fac publică treaba asta. Dragii mei dragi au decis să plece în turneu național începând din această seară, pentru 23 de zile, traversând 18 orașe din Românica și Republica Moldova, alături de ei fiind și prietenul Pandutzu, super-specialistul lor în social media.

Turneul se numește Înconjurul Lumii, care amintește de o frumoasă, veche, dar nemuritoare melodie a băieților. În deschidere vor cânta artiști precum Alexandra Ușurelu, Alexandra Crișan, super-băieții de la BlackStar și probabil mulți alții. Recunosc că după ce am auzit transformările melodiilor originale în niște sunete absolut speciale acustice, mă cam oftic că nu am cum să ajung în provincie. Așa că, vă rog, dacă doriți să ascultați un concert absolut de neuitat, cu o atmosferă cum numai Vunk știe să facă, puteți să vă achiziționați bilete de aici.

Lista concertelor o regăsiți pe pagina de facebook Trupa Vunk, în același loc în care Pandutzu are grijă să facă update cu cele mai noi știri și poze cu și de la concertele băieților.

Până una-alta, mai jos e prima poză de la primul concert care care loc fix în acest moment la Pitești, sold-out, evident 🙂

 

Later edit: Băieții ăștia ai mei nu se mai satură de cântat, așa că turneul Înconjurul Lumii se va prelungi cu alte șase concerte: 17 mai la Ploiești, 18 mai în Sibiu, 19 mai în Alba Iulia, 20 mai la Oradea, 21 mai în Baia Mare și în Craiova pe 25 mai. Dacă nu ați reușit până acum să vă împărtășiți visele în colecția Trupei Vunk, o puteți face cumpărând bilete de aici (repede, repejor, că biletele la preț promoțional sunt până pe 6 mai!)

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns