Pacienții fac lucruri trăsnite

Am fost aseară la un amic, dentist, probleme cu o măsea jucăușă. Mă rog, unul dintre defectele mele e că sunt perfecționist, așa că tot insistam, să se uite și la plomba aia mai veche, să se asigure că e ok, că parcă mă doare la rece, să netezească muchia plombei perfect, din astea. La care el îmi dă replica fatală:

– Știi de cine îmi aduci tu aminte, așa meticulos? De o pacientă nemulțumită care a venit cu gingiile inflamate și care avea toată dantura cu coroane de porțelan. Dar știi de ce avea gingiile inflamate? Pentru că nu s-a mai spălat  pe dinți deloc, a zis că ce, acum are toți dinții de porțelan, la ce să se mai spele?

 

PS1: A nu se asemăna Bunescul cu pacienta porțelanată. Mă spăl pe dinți de cel puțin două ori pe zi, ba chiar am o periuță pe care o ador (voi scrie un articol separat despre periuța electrică).

PS2: Remember Poliția spălatului pe dinți.

Featured image – Shutterstock

Acest articol are 2 comentarii

  1. Emil Calinescu

    Am o curiozitate: daca dentistul nu iti era amic mai intrebai despre plombele vechi? Ca am amici care se plang ca se duc la dentist si ala trage de dintii ceilalti, poate scoate vreunul si are de lucru. Eu tind sa cred ca nu ai intreba un alt dentist, ca poate chiar ti-ar zice: BAI, TU AI DREPTATE, P-ASTA TREBUIE SA TI-O PUN DIN NOU!

Lasă un răspuns