RADET și apa caldă oprită

Dacă au scris și ziarele online că Drumul Taberei nu va avea apă caldă vreo două zile, atunci e chiar groasă. Mă rog, n-au nici metrou, dar asta deja știe toată lumea. Chestia e că eu sunt mai vorbăreț, de fel, și nu prea suport să fac baie la lighean… sau dacă fac, măcar mă interesez cât timp voi fi nevoit să încălzesc oale cu apă ori dacă mă duc prin alte cartiere ca să pot avea apă caldă la duș. Așa că am sunat la RADET.

Unde, culmea, chiar mi-a răspuns cineva (apropo, au și chat live, intră aici dacă vrei să afli detalii + cum se stabilește când se “dă drumul la căldură”). Astfel am aflat că e o avarie prin cartier și că zona respectivă din sectorul 6 nu va avea apă caldă vreo 2 zile. Țeapă, s-a prelungit întreruperea (hah, cum sună), așa că acum durează până vineri noaptea. Spre sâmbătă. Estimat, nu sigur, că au mai estimat de vreo două ori.

Mă rog, ideea e alta, pentru cei care tot înjură RADET-ul că n-au apă caldă și nu știu de ce, un mic sfat, verificați aici toate întreruperile din București și/sau sunați și aflați care este problema. Sau intrați pe chat.

  • Pentru reclamații, avarii și calitate agent termic: 0800.820.002 (TELVERDE • APEL GRATUIT – NONSTOP). Ah, se pare că și chat-ul e tot nonstop.

Lasă un răspuns