Câștigă două invitații duble la Joe Satriani

Rockeri din toate sectoarele, uniți-vă! Am două invitații duble pentru voi la concertul lui JOE SATRIANI de la București (luni, 12 octombrie 2015). Chitaristul american are apoi un concert și la Cluj, marți, pe 13 octombrie (ca să compenseze măcar puțin din amăreala lăsată de Robbie Williams și Ronnie O’Sullivan).

Biletele se găsesc pe bilete.ro , bilet.ro , myticket.ro , fix7.ro , iabilet.ro, iar dacă-mi spui de ce vrei să mergi la concert sau cu cine vrei să mergi și de ce ori cui vrei să i le faci cadou, poți câștiga una dintre cele doua invitații duble. Luni seara (28 septembrie), vedem ce spune prietenul random.org. Baftă!

Pe 12 octombrie, legendarul JOE SATRIANI va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, iar pe 13 octombrie va urca pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca alaturi de membrii trupei sale,  Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) si  Mike Keneally  (clape, chitara), insotit de cele patru celebre chitari ale sale, evolutii increbdibile, ce vor cufunda publicul intr-o reverie imposibil de uitat.

Show-urile programate in cele doua orase vor cuprinde unele dintre cele mai apreciate şi mai ascultate melodii ale virtuozului chitarei, printre care: “The Crush of Love”, “Satch Boogie”, “Shine On American Dreamer”, “Cryin’” sau “Always with me, always with you”, de altfel,  cea mai iubita piesa din repertoriul indragitului artist.

Satriani si-a castigat prestigiul international dupa lansarea albumului ”Surfing with the Alien” in 1987. Chitaristul ajunge in Romania dupa 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy si numeroase alte trofee. Si-a inceput cariera prin a preda chitara, si i-a avut ca elevi, printre altii, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

Felicitări, Dan și Cristiana Mardale, verificați-vă mail-urile, vă rog. Revin cu un nou concurs cât de curând 😉

Acest articol are 11 comentarii

  1. Andrea Chitic

    Eu si sotul meu suntem mari fani Satriani. Melodia “Always With Me, Always With You” este melodia noastra, ne uneste de cand ne-am cunoscut. Sotul meu este chitarist si mi-o mai canta, cateodata. Am fost si la primul lui concert aici in Romania. Chiar vorbeam zilele trecute despre concertul lui care vine acum, ca nu mai putem merge. Ar fi super sa castig o invitatie (pt. Bucuresti) sa-i fac o surpriza sotului meu. 🙂 Cum ar fi? 🙂

  2. Teo

    Joe Satriani este o legenda pe care poate ai ocazia sa o asculti live doar o data in viata!!

  3. Cristiana Mardale

    Iubitul meu pleaca din tara luna viitoare pentru o perioada nedeterminata. Este mare fan Satriani si vreau sa-i fac o surpriza: sa-l duc la concert fara ca el sa banuiasca ceva 🙂

  4. David Tedesco

    Not only to see Joe Satriani while I am visiting Romania, but also the whole lineup is awesome! It would be great to see Mike Keneally and Marco Minnemann playing the music I grew up listening to with Satriani.

  5. Thea

    Sotul meu adora muzica, iar Joe Satriani este unul dintre preferatii lui. Mi-ar placea foarte mult sa ii fac o surpriza si sa mergem la concert.

  6. Popa Roxana

    As vrea sa i-o daruiesc sotului meu ca sa poata merge alaturi de prietenul sau din copilarie.

  7. lina

    Am fost la peste 100 de concerte rock (cu artisti staini) in tara si strainaiate, dar la Joe Satriani nu am fost si as merge cu fetita mea de 6 ani daca aveti invitatie si pentru concertul de la Cluj

  8. Flore Daniel

    Vreau sa merg la acest concert deoarece acest chitarist minunat Joe Satriani constituie un idol pentru mine de mic copil.M-am nascut si am crescut cu muzica sa,”imi tine loc de hrana”,de fiecare data cand il vascular.Intru in esenta melodiilor sale,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata,care imi da o energize political,si ma imbogateste accesibil si inepuizabil.Savurez cu o placere deosebita melodiile sale,care constituie un balsam pentru mine si o hrana sufleteasca

  9. Dora Zamfir

    Vreau sa ii fac o surpriza iubitului meu, hugeee fan Joe Satriani, al rock-ului si al intrumentalelor in general, acesta ar fi cadoul intarziat pentru aniversarea a 5 ani de relatie (16 septembrie). Sunt sigura ca ar fi foarte incantat si eu de asemenea.

  10. Thea

    FELICITARI castigatorilor!

Lasă un răspuns