Cum mi-au dat lacrimile la birou

Da, știu, sunt mare zmeu, ca orice bărbat, dar când mă lovești la sentiment… îmi cam intră ceva-n ochi. Treaba a fost simplă, eram la birou, o zi normală de muncă, sunt apelat de la recepție, că am un colet.

Blogger simpatic fiind, primesc diverse chestii de la brand-uri, unele mai mișto, altele mai puțin interesante. O parte dintre ele ajung să fie share-uite cu colegii, mai ales dacă sunt lucruri perisabile. Mă rog, mă duc la recepție, preiau o geantă frigorifică destul de grea, revin în birou, facem grămadă în jurul ei și desfac fermoarul genții: niște borcane cu mâncare gătită.

Mă uit la ea, nu părea făcută de cine știe ce master chef. Pe lângă, niște hârtii, un comunicat de presă, trei cuvinte despre brand, un mesaj despre cum mâncarea mamei nu se compară cu nimic… texte de PR uzuale. Când mă pregăteam să arunc hârtiile și să mă apuc de gustat gogonelele, văd și o hârtie ruptă dintr-o agendă cu spirală. Forma foii îmi era cunoscută, ba chiar și scrisul de mână era diferit față de cel de pe scrisoare. Foaia e asta:

 

 

…și acela este scrisul mamei, foaia e ruptă din agenda care stă mereu lângă telefonul fix de acasă, de la Curtea de Argeș. Iar eu, ca boul, prins cu munca, grăbit și pretențios, voiam să arunc toate hârtiile și scrisorile și să mănânc mai încolo, când aveam timp pentru mai mult de o gogonea. Și nu știu cum, din senin, mi-a intrat ceva în ochi…

 

 

 

 

Mulțumesc, Vegeta, că mi-ai făcut o asemenea surpriză. Prea puține brand-uri implică emoția în comunicarea lor, iar voi mi-ați smuls niște lacrimi, prin complicitatea voastră cu Diana și mama.

 

Și pentru că nu doar eu mă pot bucura de bunătăți la pachet, direct de la mama, cei de la Vegeta au o campanie prea drăguță “Vegeta îți pune pe masă ce-a gătit mama acasă.”

Treaba e simplă, citez:

Eşti student/ă din provincie în Bucureşti? Vegeta ţi-a pregătit o mare surpriză. Îţi aduce mâncarea de la mama de acasă. Mai multe detalii despre campania "Vegeta îţi pune pe masă ce-a gătit mama acasă" găseşti pe blogul Vegeta: https://blog.vegeta.ro/. Între timp, studenţii pot participa şi la concursul de pe pagina noastră de Facebook. Încarcă în comentariile acestei postări o fotografie simpatică din timpul mesei tale de zi cu zi şi participă la tragerile la sorţi care-ţi pot aduce cele mai cool borcane şi caserole de la Vegeta. Cei 15 câştigători ai competiţiei vor fi extraşi pe 15 decembrie, la o zi după terminarea concursului. Succes tuturor!

Iar programul autobuzelor, care vor aduce pachete în Regie (duminică, 6 decembrie 2015), este următorul:

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns