[CONCURS] Crăciunul sună mai bine cu Harman-Audio

Pentru că sunt sigur că vrei să-i asculți pe Hrușcă, Fuego și Bănică în niște căști audio de calitate sau niște boxe puternice, am pentru tine un concurs fain di tot! Un produs din magazinul online HARMAN-AUDIO.ro poate ateriza pe hornul casei tale, fix de Crăciun, asta dacă ghicești care este acela.

Concursul ține fix o săptămână (cel mult), până marți, 22 decembrie 2015. Voi oferi indicii în fiecare zi, la nevoie, în funcție de comentariile venite între timp.

Deci, tot ce trebuie să faci este să accesezi Magazinul Online Harman-Audio.ro (singurul importator și distribuitor autorizat, în România, pentru Harman / Kardon, JBL, AKG, Stewart Filmscreen și Inakustik), să alegi un produs care crezi că încape și se afă în cutia de mai jos (cu tot cu link-ul prodsului de pe Harman-Audio.ro). Primul care ghicește produsul (din cutia minunată) este câștigătorul.

* Indiciile vor apărea la sfârșitul articolului, în fiecare zi, poate chiar mai des, dacă e nevoie.

* Poți comenta o dată pe zi.

* În câmpul de comentarii, la Website, este obligatoriu să scrii link-ul către profilul tău de Facebook (asta pentru că vreau să verific faptul că nu ești un concursoman care dă share-uri fără număr și participă la 100 de concursuri în fiecare zi).

* Ar fi drăguț, dar nu obligatoriu, să dai un like paginii de Facebook Harman-Audio, poate chiar și paginii mele Bunescu.ro (postez chestii mișto, jur pe roșu!).

  • INDICIU 16.12.2015 – Prețul este între 500 și 1000 de lei.
  • INDICIU 17.12.2015 – Produsul nu este de culoare neagră
  • UPDATE 18.12.2015 – Vă mulțumesc tuturor care ați încercat să ghiciți ce se ascunde în cutia cadou de la Harman-Audio. Mă gândeam că veți ghici mai repede, dar cred că a fost mai distractiv așa. Felicitări, Anca Barbu, te rog să-ți verifici mail-ul, pentru a stabili care, cum!

 

PS: Dacă nu ai câștigat și ești tare supărat, stai liniștit, organizez concursuri destul de des, deci revino pe aici 😉

 

 

 

Acest articol are 47 comentarii

    1. Ionut Bunescu

      1. Imediat ce a ghicit cineva.
      2. Dimineața. Sau seara.
      3. Fix ca în poză :))

  1. Antonio

    Harman Kardon Esquire Executive portable wirelles device

Lasă un răspuns