You are currently viewing Hei, fato VS Hei, băiete

Hei, fato VS Hei, băiete

Ieri, 4 ianuarie 2015, prima zi de muncă se anunța grea pentru majoritatea celor reveniți din vacanță, darâr, din senin, a apărut o pagină de Facebook care a cules multe zâmbete prin birouri. Hei, fato se numește pagina și a strâns destul de repede peste 5k likes. Le-am dat un mesaj privat, să le cer acordul de publicare a câtorva dintre poze, rugându-i, în același timp, să-mi spună și cum le-a venit ideea.

Răspunsul a venit rapid, de asemenea și o reacție, prin manifestul Hei, băiete (by Octavian Palade).

Nu sunt foarte multe spus despre cum a pornit totul. Desigur ca a pornit ca o gluma 🙂 M-am gandit ca orice înjurături suna a compliment daca e inversat si m-am apucat sa scriu cat mai multe astfel de „injuraturi frumoase”. Apoi mi-am dat seama ca am nevoie de cineva care sa le spuna si sa atraga atentia. O perioada nu am stiut cum sa le expun, apoi mi-am amintit de hey girl. La inceput eu scriam textele si prietenul meu le ilustra. Acum a devenit mai mult un proiect colectiv, prietenilor mei le mai vin idei si imi sugereaza texte. Sper doar ca si Ryan Gosling s-ar amuza daca ar auzi de proiect si ar sti limba romana.

Mai jos, câteva poze din albumul Hei, fato, urmate de câteva din albumul Hei, băiete.

 

 

Și câteva poze din albumul Hei, băiete (de Octavian Palade)

Întreg albumul Hei, fato – aici /// Întreg albumul, Hei, băiete – aici.

Acest articol are 3 comentarii

  1. Gigel

    Mda, fetele se aleg cu Ryan Gosling si noi cu ce ne alegem. Modele wanna be. Pagina e facuta ori de o femeie, ori de un barbat care nu stie ce e aia femeie frumoasa.

Lasă un răspuns