De prin cinema [5] – The Legend of Tarzan

Știți cu ce se tratează o migrenă dintr-o seară, după muncă? Nu știți, vă zic eu. Se numește Alexander Skarsgård. Suedez, 1.94m, blond, rol principal în True Blood (habba habba!). Ați înțeles, da?

Bun, el împreună cu Margot Robbie, o actriță fix pe măsura lui,  ne aduc pe marile ecrane cel film cu Tarzan, mai precis The Legend of Tarzan (Legenda lui Tarzan). Cast-ului se mai adaugă marele Samuel L. Jackson și the mighty evil, Christoph Waltz.

Tarzan este deja emancipat, John Clayton al treilea actually, alături de frumoasa lui soție Jane, aflându-se chiar la rang de sânge albastru. Povestea copilăriei lui Tarzan e inserată treptat de-a lungul filmului și ne prezintă evoluția lui ca om în familia de mangani, care îl adoptaseră de prunc. Acțiunea filmului se petrece la un an după ce Tarzan și Jane părăsesc jungla, iar acum sunt nevoiți să o viziteze din nou.


Avem ocazia să vedem o groază de animale în mediul lor natural și un Tarzan, care se vede fabulos în format IMAX, sărind de la o liană la alta. Jane este o femeie puternică, vitează și la fel de curajoasă precum soțul ei, dar încă nu știm care e deznodământul, nu știm ce pericole îi așteaptă la reîntoarcerea în jungla plină de capcane vii.


Vă invit, dragilor, să mergeți să vedeți acest film fantastic, care intră în cinema de vineri, 8 iulie. Bilete puteți lua de aici.

 

Lasă un răspuns