Kumfu la Tomorrowland Belgia 2016

Știu că v-am agasat cu zeci de postări, dar ziua de sâmbătă, 23 iulie 2016, a fost una cu totul specială. E al naibii de greu, ca român (aflat în România) să-ți poți cumpăra bilete la Tomorrowland, ba chiar imposibil. Am mulți prieteni care tot încearcă să prindă bilete, an de an, dar fără succes. Așa că, după ce am participat la un concurs așa cum îmi place mie (fără tragere la sorți, dar cu jurizare), am fost ales unul dintre cei 12 români care urmau să dea #verdelamuzică alături de Lipton.

Așa că facem un mic rezumat, la liniuță (de fapt, la bullet) despre cum a fost o zi la Tomorrowland Belgium 2016:

  • 12 + 6 români, cu steaguri, chef de party, cântat, urlat, dansat
  • Am mai întâlnit câteva zeci de români, toți stabiliți prin străinatate (deci cu bilete luate din țări vestice, nu din RO). Am întâlnit și românul meltean, care voia să sară la bătaie, dar trecem peste, nu merită atenție.
  • 16 scene cu DJi din toate colțurile lumii
  • 180.000 de oameni, mii de steaguri, trei picături de ploaie
  • Toată treaba începe la 12 pm și se termină la 2 am, deci fix 14 ore de nebunie în fiecare dintre cele 3 zile de festival. Noi am fost doar sâmbătă.
  • Moneda oficială este Perla, 65 de perle la 100 de euro. Totul cashless, puneai perle pe brățară, direct de pe card sau la cashpoint-urile de la festival (cash sau card). O perlă ~ 1,5 euro –- Apă/suc – 2 perle, adică 3 euro. Cocktail-uri – 7 perle. Bere – 2/3/4 perle. Mâncare – cam 8 perle o masă. Tricouri – 35 de euro, breloc – 5 euro, șepci – 35 de euro, steag – 50 de euro. Stăteai la cozile pentru mâncare/băutură între 2 și 10 minute.
  • Toalete multe și super curate + refreshing points (deodorante, antiperspirante). Nu am așteptat mai mult de 1 minut la coadă la toalete.
  • N-am văzut în viața mea atâția oameni diferiți, nici măcar în Las Vegas, unde pe Strip vezi tot felul de oameni. Și cel mai fain a fost că n-am văzut niciodată atât de multe zâmbete laolaltă!

 

 

 

 

Kum fu video, mai jos. Dacă aveți întrebări sau alte curiozități, nu ezitați să le lăsați în comentarii, pls.

 

 

 

 

 

 

Acest articol are 4 comentarii

Lasă un răspuns