De prin cinema [7] – Suicide Squad

Nu știu cum sunteți unii dintre voi, dar eu întotdeauna am fost atrasă de some dark side, mai mereu m-am trezit că țineam cu villain-ul din film/serial/carte (T-Bag – Prison Break, Damon – The Vampire Diaries, Loki – Thor, Jamie – Game of Thrones și lista continuă). Joker, însă, are un loc special în inima mea, ba mai mult, de mică am colecționat jokerii din toate pachetele de cărți pe care le-am avut. Deci, cum aș fi putut rata un nou film cu Joker?!

Suficient despre mine, să vorbim despre film. Pe scurt, câțiva villains din DC Comics-urile noastre dragi, au pus de-o echipă de SuperEroi (?!) pentru a-și mai reduce din sentințe, dar nu că ar fi avut cumva de ales, fiind încarcerați de ARGUS. Suicide Squad (Brigada Sinucigașilor) se compune din: Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne), Diablo, Killer Croc, Katana și Slipknot, la comanda lui Rick Flag (Habba-Habba Joel Kinnaman). Alături de ei mai apar Amanda Waller (Viola Davis) și magnificul Joker (Jared Leto).  Mai apare cineva episodic, dar e spoiler dacă divulg Complice

După umila mea părere, DC Comics & Warner Bros. chiar s-au întrecut pe sine, au reușit să șteargă cu buretele semi-rateul Batman V Superman din primavară. Avem parte de acțiune, comedie, romance, filmul te ține în priză permanent, nu lungește povestea, ci redă cele mai bune momente în doar 130 minute.

Nu pot să nu remarc prestația de excepție a lui Margot Robbie, care devine nebunia în persoană, are niște replici fantastice și n-aș putea să văd pe nimeni altcineva în locul lui Harley Quinn. Jared Leto, însă, vine de pe o planetă îndepărtată, o lume necunoscută a talentului și geniului pur și pune în scenă cel mai veridic Joker de până acum. Pur și simplu m-a fascinat! A se nota că nu ascult 30 Seconds To Mars și nici nu sunt vreo fană a actorului, dar look-ul proaspăt a lui Joker și nebunia pe care o redă este absolut mind-blowing!

Au fost două lucruri care nu mi-au plăcut însă: am înțeles că au tăiat foarte multe dintre scenele lui Joker, iar faptul că feedback-ul criticilor a fost dur și negativ, de la bun început, mi se pare jenant.

Vă invit dragilor să mergeți să vedeți Suicide Squad, care a intrat de vineri 5 august, în cinema.

PS: Avem și oameni dragi care au văzut filmul de două ori deja, deci asta e de bine Zâmbet

Trailer:

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns