Altă întrebare? Pe când la închisoare? (video)

Noaptea, ca hoții! – Ieșiți în stradă! Acum ori niciodată!

c3j5cydweaet6wk-jpg-large

Pe scurt, că videoclipul de mai jos vă va lămuri mai bine ce s-a întâmplat aseară (dacă e cazul). Eu tocmai plecasem de la fotbal, unde alergasem pe un frig incredibil (să nu vă duceți niciodată, iarna, la terenurile din Agronomie) și am plecat, câțiva băieți, să mâncăm o shaorma. Stăteam la coadă și mă uitam la Digi24, live, pe telefon. Ministrul Justiției, Florin Iordache a anunțat că ordonanțele care privesc amnistia și grațierea au fost adoptate. Îmi tremura shaorma-n mână și de abia am reușit să mănânc, cu noduri, dar știam că tre să fiu „mâncat și băut” pentru a rezista la ceea ce avea să urmeze.

M-am dus la baie, m-am schimbat de echipamentul de fotbal și la 22.50 eram deja în fața Guvernului, unde am făcut și un Live pe Facebook. Mulți prieteni de pe Facebook îți anunțaseră și ei prezența. Ce a urmat, vedeți în clipul de mai jos. Apoi, aveți și niște link-uri cu știri despre ce s-a întâmplat în marțea neagră de 31 ianuarie, 2017.

Desigur, ordonațele de urgență au fost publicate în Monitorul Oficial, în miezul nopții, întărind cu atât mai mult scandarea din stradă: Noaptea, ca hoții!

Filmul serii:

Știri:

Lasă un răspuns