[Atenție, troli!] dexonline.ro a modificat în timp real definițiile cuvintelor pentru care se cereau sinonime la simularea Evaluării Națioanale

Treaba stă cam așa: anul trecut, oamenii de la dexonline.ro au observat că lumea a căutat masiv răspunsuri la o întrebare de la simularea pentru examenele naționale de la clasa a 8-a, în timpul, dar chiar și înainte de începerea simulării! Dar cum au pus cap la cap destul de târziu tentativele de „fraudare” s-au gândit să se revanșeze anul acesta.

maxresdefault[1]

Prin urmare, în timul simulărilor de ieri (13 martie 2017), au înlocuit definițiile pentru cuvintele date la subiecte, astfel:

  • pretutindenea, pretutindeni → pururi;
  • a zări, zărit → a zori, zorit;
  • felonie → făloșenie*

Prin urmare, definițiile au arătat cam așa. Doar că primele două chiar au fost date la simulare, al treilea (felonie*) fiind căutat datorită apariției într-un articol scris de către Andrei Pleșu pe blogul său.

zarit-s (1) pretutindeni-s (1)felonie-s (1)


Ce zic oamenii de la dexonline.ro:

Am dedus aceste cuvinte înainte să apucăm să vedem subiectele, urmărind pur și simplu lista cu cele mai căutate cuvinte, în care acestea se detașau clar. Iar statisticile confirmă că nu ne-am pregătit degeaba! Pentru pretutindeni / pretutindenea și a zări / zărit, căutările au fost distribuite astfel:

  • de la 08:00 la 08:59 au fost 9 căutări;
  • de la 09:00 la 09:59 au fost 143 de căutări;
  • de la 10:00 la 10:59 au fost 171 căutări;
  • de la 11:00 la 11:59 au fost 989 căutări.

Acum așteptăm cu interes rezultatele examenelor. >:-)

GG, băieți, trolling de nota 10 (adică nu nota celor de la simulare).

Sursa.

Acest articol are 2 comentarii

  1. Bogdan

    Este totusi de apreciat spontaneitatea celor de la dexonline. Se vede ca isi dau interesul

Lasă un răspuns