Unde îți poți personaliza pantofii sport

Trăim în vremurile în care orice pantof sport nou apărut, care are și un design fain + notorietate de brand, devine un must have și toată lumea cumpără același model, devenind destul de greu să nu te interesectezi, accidental, cu cineva care e încălțat fix cu “adidașii” tăi – nu la propriu, ci la figurat, ai înțeles ideea.

Eh, fix pentru a evita astfel de întâmplări nedorite pentru un pasionat de sneakers, cei de la BROXO oferă posibilitatea de a-ți personaliza șoșonii: mai exact se pleacă de la modelul standard de ADIDAS ORIGINALS STAN SMITH TYP WHITE/GREEN sau NIKE AIR FORCE 1 MID ’07 WHITE/WHITE. De exemplu, mai jos am ales varianta a doua, adică Nike Air Force 1 și am ajuns la o personalizare super colorată, pe placul meu, direct din editorul de pe site:

 

 

Dar până să ajung să-mi personalizez Nike-urile de mai sus, sunt nedumerit, ce model de New Balance să-mi mai iau, pentru că prima pereche a început să cedeze, după 3 ani de purtare masivă. Vreo recomandare? Ah, poate vă e mai de folos categoria de reduceri. Take a look, eu deja m-am îndrăgostit de alți pantofi sport, între timp… de niște Ascis Gel Lyte V, mai exact de modelul Valentine’s Day Pack. Deși când văd ce modele colorate de Puma sunt pe site… gata, pauză, mă opresc… să treacă Paștele, văd cum se prezintă bugetul după și apoi mă hotăresc eu la o pereche. Una și atât. Sper.

PS: Ție ce pereche ți-a făcut cu ochiul șiretul?

Acest articol are 2 comentarii

  1. Adi

    Inainte de a intra pe site-ul recomandat de tine (apropo, excelenta ideea de a-ti personaliza șuul), sa-ti raspund la intrebare: imi place la nebunie modelul scos de Asics cu ocazia Maratonului de la Barcelona, care a avut loc acum vreo luna. Talpa are design-ul patentat de Gaudi, este incredibil de frumos. Sper ca o sa-l si comercializeze, deocamdata nu l-am gasit la vanzare pe online

Lasă un răspuns