Am acceptat provocarea #neverhaveiever și am schimbat un scutec, pentru prima oară

Nu de mult, am apelat la ajutorul vostru, căutând o provocare îndrăzneață: să fac ceva ce n-am mai făcut niciodată. Am primit mai multe propuneri, printre care: să-mi fac unghiile cu ojă neagră // să zbor cu balonul // să-mi fac o șuviță mov // să mă epilez // să spun da la orice întrebare care îmi va fi adresată în ziua respectivă // să merg pe tocuri // să port fustă // să mă însor și multe, muuulte altele. Dar cea mai cool și cea mai fun provocare mi s-a părut cea lansată de către Loredana Pricopie: să schimb un scutec unui bebeluș. Challenge ACCEPTED!

Așa că ieri am decis să dau curs provocării, înarmat cu curaj… exact, cucu curaj – tremurau chiloții pe mine într-un așa hal, încât mi-ar fi fost de folos și mie un scutec de unică folosință. După câteva minute bune de vorbit, râs, hahaha, hihihi, deja mă împrietenisem cu Marcus (1 anișor) și urma momentul #neverhaveiever.

Credeți că a ieșit din prima? Sau că poza de mai jos e făcută cu ușurință? Se știe prea bine că cei mici sunt “pe alcaline”, au o energie uimitoare. Așa se explică următoarele:

  • chipul meu cel roșu (agitat, dar bucuros că am dus provocarea la capăt)
  • fotografia încadrată cum s-a nimerit, cu capul tăiat, cu pampersul ținut în siguranță, la distanță (cea mai bună poză din 10 încercări)
  • copilul bucuros, dar neinteresat de mine, ci de cana Virgin Radio (pe care mi-a și confiscat-o, de altfel)
  • un cadru care mă face să zâmbesc de fiecare dată

Provocarea #neverhaveiever a venit de la Virgin Radio Romania și face parte dintr-o serie mai lungă de provocări asemănătoare cărora le vor da curs și alți bloggeri, matinalii de la Virgin Tonic, dar și o serie de invitați de-ai lor.

PS: Tu ce-ai face, ceva ce nu ai mai făcut niciodată, dar ți-ai dori?

Lasă un răspuns