De 1 mai, UBER lansează #UberVAMA

Ca de obicei, UBER are super idei. Drept urmare, fug la mare. Ei, că eu sunt prins cu alte nebuneli: În weekend-ul 28 aprilie – 1 mai, UBER derulează serviciul pilot UberVAMA, prin care își propune să aducă mai mulți oameni în mai puține mașini, în drumul spre Vama Veche.

Zy8wuOi[1]


UberVAMA – împarte-ți mașina în drum spre Vama Veche, de 1 Mai

  • De 1 Mai, UBER își propune să aducă mai mulți oameni în mai puține mașini, în drum spre mare
  • Cu UberVAMA, cei care plănuiesc să conducă din București spre Vama Veche mai pot lua cu ei în mașină până la trei persoane, atât spre mare, cât și la întoarcere
  • O cursă până sau de la mare cu UberVAMA va avea un tarif fix de 150 de lei pe sens, indiferent de numărul de pasageri

Tot ce trebuie să stii pentru a-ți împărți mașina cu alți oameni în drum spre și de la mare, prin UberVAMA

  • Primul pas este să te înscrii pentru a putea conduce cu UBER. Ulterior, echipa UBER te va contacta pentru a-ți explica următoarele etape. Trebuie să ai permis de cel puțin un an, o maşină bine întreţinută, un cazier auto fără incidente grave și un cazier judiciar curat.
  • Vineri, 28 aprilie și apoi luni, 1 mai, intră online în aplicația UBER pentru parteneri în oricare dintre intervalele orare 8:00 – 10:00, 12:00 – 14:00 sau 16:00 – 18:00.
  • Aplicaţia te va conecta cu un pasager sau cu un grup de până la trei pasageri care merg în Vamă. Procedează la fel și la întoarcere.
  • Cu UberVama poți lua maxim 3 pasageri. Indiferent de numărul călătorilor, costul unei curse cu UberVAMA va fi de 150 de lei pe sens.


Important de știut: în funcție de numărul solicitărilor, ia în calcul și posibilitatea ca aplicația să nu te conecteze într-un anumit interval orar cu alți oameni care merg în Vamă sau spre București. În această situație, poți alege să aștepți următorul interval orar sau să pornești oricum la drum.

Mai multe detalii, pe blog la UBER.

Lasă un răspuns