Sondaj: Klaus Iohannis VS Gabriela Firea

Un sondaj Avangarde, realizat pe un eșantion de 800 de persoane, a indicat următoarele: dacă mâine ar avea loc alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis ar obține 40%, Gabriela Firea 44%, iar 16% dintre cei intervievați au declarat că nu sunt deciși.

Nu ne mai facem bine deloc, chiar dacă Firea a declarat, după ce sondajul a fost făcut public, faptul că dorește să-și finalizeze mandatul la Primaria Capitalei, precizând că "in mod categoric si sub nicio forma" nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale. "Decizia mea acum este categoric sa-mi finalizez mandatul la Primaria Capitalei. Vreau sa subliniez ca in mod categoric si sub nicio forma nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale, pentru simplul motiv ca vreau sa-mi duc mandatul la bun sfarsit la Primaria Generala a Capitalei", a precizat Firea la Antena 3.

 

La partide, PSD ia 44%, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PNL – 24%, iar USR crește de la 8% la 12%, capitalizând foarte probabil protestele din februarie. ALDE ar crește ușor la 8%, iar UDMR se menține la 5%. În schimb, potrivit sondajului Avangarde, PMP-ul lui Traian Basescu nu ar mai intra în Parlament, scazând la 3%.

 

Iar la capitolul încredere, cifrele arată trist, cam așa:

 

 

Sursa: Hotnews

Lasă un răspuns