De prin cinema [9] – Despicable me 3

Nu puteam să ratăm una dintre animațiile noastre preferate, așa că Buneștii minoni (mai mult Diana) au bido-bidoit la cinema să vadă care e treaba cu Dru, fratele geamăn al lui Gru.

 

Și a fost fix ca în viață, unde orice copil singur la părinți își dorește un frate, iar pentru Gru această dorință a devenit realitate, chiar dacă la maturitate. Și cui nu i-ar plăcea un frate, mai ales unul cu de toate, care are fix ce n-ai tu, bani, mașini, un palat, chiar și păr – cam tot ce e nevoie încât să regreți ulteriro că ai aflat că ai un frate, și geamăn pe deasupra.

Dar, vorba aia, unde-i frate lângă frate, să dă villain-ul la o parte, în special dacă ai și o armată de minioni alături + o soție descurcăreață. Desigur că nu lipsesc nici fetele, iar Agnes este din ce în ce mai adorabilă, fluffycioasă și copilăroasă. Am râs cu zgomot și scos de floricele pe nas, la multe faze și se pare că nu suntem singurii care am apreciat partea a treia a animației Sunt un mic ticălos 3, dovadă fiind și clasarea pe locul întâi în Box Office-ul weekend-ului 30 iunie – 2 iulie 2017, cu 72,4 milioane de dolari, la nivel mondial.

Pharrell s-a ocupat și acum de partea muzicală, dar soundtrack-ul oficial “Yellow Light” nu sună nici pe departe așa mișto precum Happy. Musai de văzut varianta subtitrată, desigur.

 

 

Lasă un răspuns