Armin Van Buuren și accesul restricționat la Untold

Mi se pare ireal că oamenii fac scandal și sunt extrem de nemulțumiți de faptul că nu l-au prins pe Armin de la început, motivul fiind unul forte clar comunicat la toate intrările mari din stadion: accesul poate fi restricționat, din motive de siguranță – în special când capacitatea a fost atinsă, dacă nu chiar depășită.

Au fost unele persoane care și-ar fi dorit să fi fost vândute bilete doar cât capacitatea Cluj Arena – serios, păi uităm de celelalte 9 scene? Lucrurile sunt simple, sunt vândute bilete pentru un maxim de oameni care pot petrece în siguranță PE TOATĂ SUPRAFAȚA festivalului. Ah, că tu vrei musai la Armin van Buuren sau Solomun (am luat cele două exemple unde accesul a fost restricționat), atunci ai grijă să fii prezent la scena dorită ÎNAINTE de a începe dj-ul preferat să mixeze. Vino cu măcar o oră mai devreme și sigur vei fi relaxat și vei petrece până îți vei rupe tenișii pe ringul dr dans.

  • Dacă, Doamne ferește, s-ar întâmpla un incident major, organizatorii ar fi vinovați pentru că nu au restricționat accesul atunci când capacitatea a fost atinsă. Să nu uităm de #colectiv…
  • Accesul a fost restricționat PROVIZORIU și agenții de pază plus ISU și alte forțe de ordine au încercat distribuirea uniformă a celor care doreau să intre în stadion, la Armin, respectiv în Sala Polivalentă, La Solomun, unde la peste 8.000 de oameni accesul este blocat. Culmea, la Solomun nu am auzit pe nimeni care să se plângă de faptul că nu a mai putut intra.
  • Altcineva propunea plata unui supliment de bilet pentru anumiți artiști, gen Armin. Nu e fezabilă ideea, pentru că nu poți evacua un stadion întreg, ca mai apoi să reintre doar cei cu supliment, asta undeva pe la ora 2 sau 3 AM.
  • Repet, a fost doar o măsură de siguranță, iar dacă se întâmpla ceva, cuiva, doar pentru că ar fi fost permis accesul nerestricționat, numai simpatică n-ar fi fost situația.
  • Restricția a fost ridicată în mai puțin de jumătate de ora de la apariția lui Armin pe scenă. Better safe than sorry. Bunescu out.

 

Foto și gif: Untold

Lasă un răspuns