Cine ar fi crezut, Show de seară a revenit cu sezonul al doilea

Dacă în aprilie mă bucuram că în sfârșit avem un late night show românesc decent, acum nu pot decât să o fac din nou, odată cu apariția celui de-al doilea sezon, tot la Comedy Central, tot cu Viorel Dragu, tot Show de seară.

Am avut privilegiul de a viziona cel de-al doilea episod, în avanpremieră, și am rămas uimit că UNU, iar nu au sponsor principal, deși anul trecut bătuseră palma cu Telekom după primele episoade și DOI, invitata Irina Rimes a fost atât de amuzantă, încât l-ar putea înlocui pe Vio, cu lejeritate. Glumesc, Vio e Vio, dar Irina e nebună de leglumat, am leșinat de râs ascultând-o.

Rețeta este păstrată, Show de seară începe cu știri pe scurt, apoi alte știri comentate (amuzant, desigur), punând accentul pe un subiect ce va fi dezvoltat până când intră în direct interviul săptămânii, în acest episod Cristi Popesco fiind reporterul de serviciu. Mi-a plăcut maxim topul săptămânii (10 semne de circulație care ar trebui să existe), iar episodul s-a încheiat cu mult prea simatica Irina Rimes. Încă-mi susțin opinia că ar fi bună de prezentatoare la Show de seară! :))

 

Show de seară cu Viorel Dragu e în fiecare seară de luni, de la 20:00, la Comedy Central.

 

 

Lasă un răspuns