PNȚCD, mai josnic decât PSD

Ieri, 20 ianuarie 2018, iar am ne-am plimbat prin București, alături de alți semeni care au făcut același lucru prin țară, dar și în afară. De peste un an protestăm împotriva legilor justiției, dar nu numai, căci în acest an s-au adunat și altele: legi fiscale, guvernare zero, trei premieri, niciun km de autostradă, niciun spital local, să nu vorbim de regional, nimic, nimic, nimic, doar bani pentru Catedrala Neamului. N-o să le PSD noi niciodată, asta știm cu toții, de aceea încercăm să ne strigăm nemulțumirile, dar ei ne ignoră, ca de obicei, și halesc mâncare second-hand pe la televiziunile de partid. Dar și mai grav e că nici opoziție adevărată nu au, prin urmare coaliția PSD-ALDE face fix ce vrea, dar nimic din programul de guvernare măcar, căci cu el i-au mințit și le-au câștigat voturile multor amărâți care nu știau ce votează cu adevărat. Dar ce te faci când vezi că există ceva și mai josnic decât ciuma roșie? Cum ce… fix PNȚCD!

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, a scris o lungă postare pe al său profil de Facebook, unde îi acuză pe oamenii care au venit de la Cluj, pe jos, până la București, pentru a protesta, că ar fi mers cu mașini, autocare, iar când apărea presa, s-ar fi dat jos și mergeau doar pentru a da declarații din mers. Defavorizatul cultural continuă să se întrebe cine a organizat această manipulare, de ce e și presa implicată, cine a dat ordinul și de ce.

Cine manipulează domne, ce vrea să facă Statul Paralel cu acest FAKE NEWS prin care, citez “asa-zisele Unitati Militare ale statului paralel – in special Digi 24 si Realitatea TV, instiga si cheama oamenii la protestul #Rezist, in numele principiului informarii populatiei, folosit evident diversionist.” (link postare)

Eh, n-a durat mult, și unul dintre cei care au parcurs traseul Cluj – București i-a răspuns liderului țărănist:

(link postare)

PS: Data viitoare, vino la vot! (grafic de la Petreanu)

Foto copil, Magda Grădinaru

Lasă un răspuns