Adrian Lup de la Radio ZU fură glume

UPDATE: Adrian Lup mi-a dat unblock, a șters postarea și și-a cerut scuze în privat. Articolul însă rămâne aici, după cum i-am zis și lui. Iar cei 5, pardon, au devenit 6 amici, care și-au luat și ei block… rămân victime colaterale.

Fiind mereu pus pe glume, dar serios și pus pe treabă în majoritatea timpului, mă văd nevoit să scriu acestă postare, pe blog. Nu de alta, dar dacă nu acționezi în fază incipientă, există precedent… și ajung oamenii să-ți fure glume ani de zile, până când blogger-ul se enervează și îi acționează în instanță (cazul Groparu VS Buzdugan și Morar de la Radio ZU – detalii și pe Pagina De Media).

N-aș fi scris pe blog, dar lui Adrian Lup de la Radio ZU îi lipsește total bunul simț. Mai întâi îmi preia micuța glumă, o postează la el pe profil. Un amic îmi dă tag în respectiva postare, eu îi comentez stimabilului Adrian Lup, lăsându-i link spre postarea originală, a mea. Nu se întâmplă nimic nici după 12 ore, până când îi dau eu tag, lui Adrian Lup, în comentariile postării mele. DJ-ul de la ZU se supără tare și dă cu block-ul în stânga și în dreapta, blocându-ne atât pe mine, cât și pe prietenul care m-a tăguit în postarea lui, dar și pe amicii mei care au dat „angry” la postarea furată a lui Adrian Lup.



Să spunem că ar fi primit postarea, în format text, de la un amic. Nimic de judecat până acum, dar dacă autorul îți atrage atenția că furi, nu e indicat să încerci să speli putina, ci să te scuzi, spunând că nu ai știut și să editezi postarea inițială, adăugând măcar un VIA Ionuț Bunescu. Pe bune, Adrian, ești om de radio, avem pretenții, nu?

Ah, văzând că are emisiunie noctură (22pm-1am), sunt curios dacă nu o fi dat-o și pe post, că doar a avut de la cine învăța, de la maeștrii matinali.

Pe Adrian Lup îl găsiți aici, postarea lui este aici, iar a mea, aici.


Lasă un răspuns