Mi-am tatuat refrenul preferat pe mână

Acum, că a trecut nebunia de la Neversea, trebuie să vă povestesc puțin despre o activare care mi-a plăcut super tare, atât de mult încât mă gândesc să-mi fac un tatuaj permanent, asta dacă-mi înving frică după primul, care m-a cam durut :))

Unul dintre sloganurile emblematice din cadrul Neversea a fost #StayTrue, ocazie cu care Ballantine’s a avut un corner super mișto, unde îți puteai tatua unda audio a melodiei preferate sau unele template, gata pregătite de băieții de la SoundWaves Tattoo. Tot ce trebuia să faci, era să vii cu gașca, mai exact trei persoane, care să fi cumpărat trei băuturi pe bază de Ballantine’s de la unul dintre cele două baruri dedicate. Apoi primeai un voucher pentru trei tatuaje audio, pentru tine și cei doi prieteni de pahar.

După cum am povestit și aici, înainte de festival, nu mi-a fost greu deloc să aleg o melodie, mai exact un vers, o mică parte dintr-un refren al unui artist pe care urma să-l văd la Neversea. E piesa care-mi face piele de găină de fiecare dată când o ascult, e melodia pe care închid ochii, o strâng pe Diana în brațe și îi cânt: “The only thing that I want / Is to be with you / And to watch the sunrise.” Și a ieșit super mișto, după cum se poate vedea mai jos.

Ah, chiar, ce ziceți, să-mi fac tatuajul permanent? Voi ce vers v-ați tatua 4life, 4ever? #StayTrue


Foto: Mihnea Ratte




Acest articol are 4 comentarii

  1. Giovana Costea

    Este interesant tipul acesta de tatuaj, dar nu stiu daca mi l-as face. Stiu ca poate avea o insemnatate profunda, dar vizual nu e ceva prea atragator.
    Inca nu am niciun tatuaj, dar m-am gandit de mai multe ori sa-mi fac unul, insa pana acum se pare ca nu mi-am facut destul curaj sa merg pana la capat.

Lasă un răspuns