Kiki Challenge a fost inventat în România, doar că nu știam că se numește așa

Dacă nu știți despre ce e vorba, e o nouă nebunie virală: te dai jos din mașină, lași portiera deschisă și dansezi pe piesa lui Drake, In My Feelings. Vă las câteva clipuri mai jos, dar până atunci, stați să vă explic cum treaba a plecat, de fapt, din România.

Păi cum să nu fi pornit un astfel de trend fix din România, când avem condițiile perfecte: DN1, în weekend, șoseaua Petricani, oricând se pune bariera și orice mare bulevard din București, dimineața la 8 sau seara la 18, plus A2, de 1 mai și alte zile libere, când toată lumea fuge la mare, iar mașinile mai mult stau pe loc.

Mi-aduc aminte "cu drag" mini vacanța de 1 mai 2009, când am fost la mare, iar la întoarcere, aproape juma de oră dansam cu toții, pe autostradă, sute de oameni coborâți din mașini, pentru că nu ne mișcam absolut deloc. Da, nu era Drake în difuzoare, dar prea puțin contează. Plus că la noi, slabe șanse să provoci vreun accident, că nu ai unde să prinzi viteza necesară, mai exact, nu te miști deloc.

Revenind la Kiki Challenge-ul lor, treaba stă cam așa: trebuie să dansezi cântând "KiKi, do you love me? Are you riding? Said you’d never ever leave from beside me, ‘cause I want you and I need you, and I’m down for you always." – Drake, In My Feelings. Mișcările originale îi aparțin lui Shiggy, care a postat un clip cu el dansând, dar fără a fi implicată și o mașină în mișcare. Apoi, un prieten al lui Shiggy, Odell Beckham Jr. a repetat dansul în lângă o mașină, dar staționată și așa s-a născut #KiKiChallenge. Ulterior piesa lui Drake, deși nu urma să fie promovată ca single, a ajuns în pe primul loc în US. Shiggy chiar i-a cerut un cec de 250.000 de dolari lui Drake, pentru că l-ar fi ajutat cu promovarea melodiei.

La scurt timp, mai multe vedete au dansat celebrul, de acum, dans, printre care și Will Smith, în Budapesta. Aștept variantele vloggerilor români, vorba aia, lângă Panamera.






Acest articol are 3 comentarii

Lasă un răspuns