Pelerină de ploaie Stutterheim x Happy Socks

Vine ziua mea. Sau dragă Moș Crăciun… îmi tot doresc o pelerină de ploaie mișto, că acuși se instalează toamna urâcioasă. Am mai căutat prin magazinele online de la noi, dar și de afară, prin mall-ul din cartier (Sun Plaza), dar nimic mișto, iar ce era decent avea glugă îmblănită (meh). Păi eu vreau una care nu doar să mă protejeze de ploaie și bălțile călcate de roți, ci care să și fie fashion de tot, așa ca mine! #HeHe

Și am găsit-o, frățioare! Mă rog, ea m-a găsit pe mine, că am fost targetat de un ad pe Facebook. E colorată, are buline, e incredibil de mișto, chiar prea mișto, e disponibilă pe site-ul Happy Socks și e o colaborare cu Stutterheim. O singură problemă… ăăă, cum să zic… costă… hmm… cum să vă spun, aproape cât un salariu mediu pe economie, așa… 350 de euro. Nu, n-am scris greșit, serios. Dar arată cam așa:


E de găsit aici, iar o istorie a brandului Stutterheim găsiți aici (alături de artiști care au purtat pelerinele lor, de la Selena Gomez la Kanye West și de la South Korean K-pop band Bangtan Boys la Natalie Portman și Julia Roberts.


UPDATE 30 octombrie 2018: Am o soție incredibil de mișto și prieteni extraordinari, vă mulțumesc frumos tuturor. Vă iubesc și vă respect.

Lasă un răspuns