Crăciun cu roboți și Transformers la Sun Plaza

Hai să trecem peste clișeele Crăciunului românesc, cel cu Fuego, Hrușcă și Bănică Jr… ce-ai zice de un Crăciun altfel, unul rupt din filmele SF? Ești pregătit de Christmas in Future?

În weekend-urile 7-9 și 14-16 decembrie, de vineri până duminică, Sun Plaza devine loc de colindat alături de roboți. Așa că dacă ești pasionat sau vii pentru cei mici, fii atent ce te așteaptă:

  • Atelier de Robotică și de inițiere în programare prin utilizarea modelelor LEGO motorizate și prin programare simplă (pentru copii de peste 6 ani)
  • Ateliere Robotică Lego Fun – unde ce mici experimentează conceptele de forță, mișcare, echilibru, dezechilibru și flotabilitate (pentru copii de 3-6 ani)
  • Ateliere ECDL 3D FUN – aici, cei mici și cei mari vor putea urmări demonstrații de modelare și imprimare 3D, iar la final fiecare copil va fi cadorisit cu un fulg de nea tipărit 3D (pentru copii de 7 – 14 ani)

(atelierele au loc la etajul 1, lângă Marty Restaurant)




Dar cea mai tare și mai tare activare va fi în zilele de 9 și 16 decembrie 2018, când Optimus Prime și Bumblebee, cei doi Transformers, au ținută de sărbătoare, sunt pregătiți cu efecte speciale și… așteaptă-te să fii surprins, fiecare dintre ei are o înălțime de peste 2 metri! Nu știu cum să vă zic, dar eu vreau să-l trag puțin de limbă (pardon, de capotă) pe Bumblebee, poate-poate reușesc să scot două vorbe de la el. 😀 (mai multe informații găsești aici)

Dă și tu join event-ului de pe Facebook și poate ne vedem prin Sun Plaza. *wink-wink*

Lasă un răspuns